CELEBRITIES

Στη νέα της iconic φωτογράφιση, η Jane Fonda δίνει το καλύτερο μήνυμα: "Μείνετε θαρραλέοι, είναι ένα υπέροχο πράγμα"


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2021

Στη νέα της iconic φωτογράφιση, η Jane Fonda δίνει το καλύτερο μήνυμα: "Μείνετε θαρραλέοι, είναι ένα υπέροχο πράγμα"
Η iconic φωτογράφιση της Jane Fonda μας θυμίζει πόσο μοναδική είναι

Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια Jane Fonda κάνει μία σπάνια φωτογράφιση και είναι το πρόσωπο για το εξώφυλλο της Vogue Πολωνίας. H 83χρονη ηθοποιός εμφανίζεται με το signature look της, σε μία από τις πλέον σοφιστικέ εμφανίσεις της.

Μιλάει για όλα και ποζάρει με ανδρόγυνα outfits και αυστηρό ύφος, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η λάμψη και το coolness δεν έχουν ηλικία.

Η εμβληματική σταρ φωτογραφήθηκε λοιπόν για ένα εξαιρετικό editorial και παραχώρησε μια συνέντευξη που μας έκανε να καταλάβουμε γιατί παραμένει μια μοναδική προσωπικότητα. 

jenny.gr

Η ηθοποιός είπε στο περιοδικό ότι αν μπορούσε να περιγράψει τον εαυτό της με μία μόνο λέξη αυτή θα ήταν θαρραλέα. «Για μένα, το θάρρος είναι μια πράξη πίστης, ακόμα κι αν διακυβεύεται η φήμη και η δική μου ασφάλεια», πρόσθεσε.

Η Fonda είναι γνωστή για τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό της ακτιβισμό. Το 2019 μάλιστα ξεκίνησε μια εβδομαδιαία διαμαρτυρία σε συνεργασία με την περιβαλλοντική ομάδα Greenpeace με τίτλο "Fire Drill Fridays" (FDF), η οποία απαίτησε κυβερνητική απάντηση στην κλιματική κρίση.

jenny.gr

Φέτος, ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden να θέσει ως προτεραιότητά του τα περιβαλλοντικά ζητήματα. 

Η συνέντευξή της κλείνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα: "Έχω το θάρρος να αγαπώ τον εαυτό μου όπως αγαπώ τους άλλους ανθρώπους. Άφοβα και άνευ όρων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είσαι ευτυχισμένος. Μείνετε θαρραλέοι, μείνετε σίγουροι - είναι ένα όμορφο και υπέροχο πράγμα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mollymatalon (@mollymatalon)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS