UPDATE #NOW

Ο Ben Whishaw θα ήθελε ο επόμενος James Bond να είναι γκέι - και έχει 2 πολύ καλές προτάσεις


Κλέλια Φατούρου

30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ben Whishaw θα ήθελε ο επόμενος James Bond να είναι γκέι - και έχει 2 πολύ καλές προτάσεις

Η αναζήτηση για τον επόμενο James Bond θα ξεκινήσει το 2022, και ο Ben Whishaw, που συμμετείχε στις 3 τελευταίες ταινίες, έχει 2 πολύ συγκεκριμένες ιδέες στο μυαλό του.

Ο Daniel Craig αποχαιρέτησε τον πράκτορα 007 με την ταινία "No Time To Die" και οι απόψεις για τον συνεχιστή του είναι πολλές. Μήπως πρέπει να είναι γυναίκα; «Δεν πιστεύω ότι ο Bond πρέπει να αποκτήσει άλλο φύλο. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αλλά το να δημιουργήσουμε περισσότερους δυνατούς γυναικείους ρόλους», έχει πει εύστοχα ο Daniel Craig.

Η παράμετρος που δεν είχαμε σκεφτεί και που τώρα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα είναι ένας γκέι James Bond. Ο Ben Whishaw, που συμμετείχε ως Q στις ταινίες "Skyfall", "Spectre" και "No Time To Die", ερωτήθηκε αναλόγως σε συνέντευξη που έδωσε στο Attitude και φυσικά ενθουσιάστηκε με το ενδεχόμενο.

«Θεέ μου, το φαντάζεσαι; Θα ήταν εκπληκτικό. Φυσικά και θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο μέσα στον οποίο ο καθένας μπορεί να υποδυθεί οποιονδήποτε και θα ήταν υπέροχο αν η σεξουαλικότητα δεν καθόριζε το ποιος θα πάρει τον ρόλο. Θα ήταν πραγματική πρόοδος».

Ωστόσο, ο Ben Whishaw δεν είναι αιθεροβάμων και αναγνωρίζει ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην συμβεί και πολύ άμεσα. «Είμαι ήδη εντυπωσιασμένος από το πόσα έχουν αλλάξει τα τελευταία 5-6 χρόνια». Και κάπου εκεί δίνει τις δικές του προτάσεις για το ποιοι βρετανοί ηθοποιοί, (που είναι ανοιχτά γκέι) θα αποτελούσαν άριστη επιλογή για τον ρόλο. Ο Luke Evans και ο Jonathan Bailey (του Bridgerton). Συμφωνούμε και επαυξάνουμε Ben μας.

«Θα ήταν και οι δύο εξαιρετικοί, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελαν να το κάνουν, δεδομένου του τι συμβολίζει ο James Bond και πώς αλλάζει τη ζωή σου». Αν ακούνε οι παραγωγοί, μόλις δόθηκε μία πολύ καλή εναλλακτική. Που θα μάς πάει πολλά βήματα μπροστά.
 

TAGS