CELEBRITIES

Daniel Craig: «Γιατί να παίξει μία γυναίκα τον James Bond;»


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

Daniel Craig: «Γιατί να παίξει μία γυναίκα τον James Bond;»
«Γιατί να παίξει μία γυναίκα τον James Bond, όταν θα έπρεπε να υπάρχει ρόλος εξίσου καλός με αυτόν του James Bond, αλλά για γυναίκα;». Ο Daniel Craig ξεκαθάρισε τη θέση του.

«Γιατί να παίξει μία γυναίκα τον James Bond, όταν θα έπρεπε να υπάρχει ρόλος εξίσου καλός με αυτόν του James Bond, αλλά για γυναίκα;». Ο Daniel Craig ξεκαθάρισε τη θέση του λίγο πριν αποχαιρετήσει για πάντα τον θρυλικό πράκτορα 007, με την ταινία No Time to Die.

Ο Βρετανός ηθοποιός μίλησε στους Radio Times κι απάντησε σε όσους λένε πως ο επόμενος James Bond θα έπρεπε να είναι γυναίκα. «Είναι πολύ απλό», είπε. «Απλώς θα πρέπει να υπάρξουν καλύτεροι ρόλοι για γυναίκες και έγχρωμους ηθοποιούς».

To θέμα ξεκίνησε όταν η Lashana Lynch, την οποία θα δούμε στο πλευρό του Bond τον Οκτώβριο, δήλωσε πως ο επόμενος 007 θα μπορούσε να είναι «άνδρας ή γυναίκα, λευκός, μαύρος, Ασιάτης ή μιγάς».

«Μπορεί να είναι νέος ή γέρος», παρατήρησε. «Στο τέλος της ημέρας, ακόμη κι ένα δίχρονο μπορεί να παίξει τον Bond και όλοι θα πήγαιναν σινεμά να δουν τι μπορεί να κάνει το δίχρονο, έτσι δεν είναι;».

Η παραγωγός του James Bond, Barbara Broccoli, μιλώντας στον Guardian to 2018 εξήγησε πως «γράφτηκε ως άνδρας και θεωρώ θα πρέπει να μείνει έτσι».

«Κι αυτό είναι εντάξει. Δεν πρέπει να μετατρέψουμε τους ανδρικούς χαρακτήρες σε γυναικείους. Ας δημιουργήσουμε απλώς περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες και ας προσαρμόσουμε την ιστορία σε εκείνους», πρόσθεσε.

Η Broccoli προσπάθησε να αναλάβει την παραγωγή και ενός γυναικείου franchise, με πρωταγωνίστρια την Jinx που υποδύθηκε η Halle Berry στο Die Another Day το 2002, όμως η MGM της το αρνήθηκε.

Δείτε ακόμη: Celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι της ταυτότητας φύλου τους 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.