UPDATE #NOW

Τουλάχιστον 8 νεκροί σε συναυλία του Travis Scott, άντρα της Kylie Jenner


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2021

Τουλάχιστον 8 νεκροί σε συναυλία του Travis Scott, άντρα της Kylie Jenner

8 νεκροί από συνωστισμό στη συναυλία του Travis Scott. Ανάμεσά τους ένα 10χρονο παιδί.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε συναυλία του άντρα της Kylie Jenner, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον και είχε 50.000 θεατές.

Το αίτιο των θανάτων ήταν ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε όταν θαυμαστές προσπάθησαν να συνωστιστούν στην μπροστινή πλευρά δημιουργώντας χάος και τραυματισμούς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Χιούστον, Samuel Peña. «Άρχισαν να πέφτουν άνθρωποι, να χάνουν τις αισθήσεις τους και προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερο πανικό». Μέσα σε λίγα λεπτά, ο πανικός έγινε τραγωδία. 23 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ 300 δέχτηκαν πρώτες βοήθειες στη σκηνή της συναυλίας.

Ακόμα δεν έχει δοθεί ακριβής ιατρική εξήγηση για τον θάνατο των 8 ατόμων. Η αστυνομία ανέφερε ότι ακόμα δεν μπορούν να γίνουν εικασίες για το τι συνέβη, αν και ακούστηκαν φήμες ότι τα θύματα δέχτηκαν επίθεση με ενέσεις που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Ο Travis Scott συνεργάζεται με την αστυνομία, ενώ η εταιρία παραγωγής του φεστιβάλ θα δώσει το απαραίτητο μαγνητοσκοπημένο υλικό για να βοηθήσει στην έρευνα.

Πηγή φωτογραφίας: Splashnews