UPDATE #NOW

Η Mariah Carey έγινε εορταστικό μενού στα McDonald's. Τώρα ναι, είναι Χριστούγεννα


Κλέλια Φατούρου

12 Νοεμβρίου 2021

Η Mariah Carey έγινε εορταστικό μενού στα McDonald's. Τώρα ναι, είναι Χριστούγεννα

Η Mariah Carey είναι δικαιωματικά το σύμβολο των Χριστουγέννων. Και όποιος αμφέβαλε μέχρι σήμερα, οι γιορτές του 2021 γράφουν το όνομά της, με κάθε τρόπο.

All I Want for Christmas Is You τραγουδάμε από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Είναι το τραγούδι που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Και φέτος η Mariah μας δίνει δύο ακόμη λόγους για να μην ξεχνάμε τον συμβολισμό της.

Πρώτα κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, που ξεκινά ως μπαλάντα και καταλήγει χορωδία με τη Mariah να τραγουδάει πλάι στο τζάκι, αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της. Τώρα μαθαίνουμε μία ακόμη συνεργασία της, αυτή τη φορά με την εστίαση. Το The Mariah Menu έρχεται στα McDonalds και αυτό είναι το advent calendar που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε.

jenny.gr

Από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, θα υπάρχει ένα διαφορετικό προϊόν για κάθε ημέρα. Ο πελάτης θα μπαίνει στην εφαρμογή, θα διαλέγει ένα πράγμα από το μενού του 1 δολαρίου και θα καταλήγει με έξτρα δώρο από το μενού της Mariah. Από cheeseburger και μπισκότα, μέχρι το κλασικό Big Mac και μηλόπιτα. «Κάποιες από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις συνδέονται με οικογενειακές επισκέψεις στα McDonald's τα Χριστούγεννα. Η αγαπημένη μου παραγγελία είναι το cheeseburger με έξτρα πίκλες. Αυτή η συνεργασία είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε», μας ενημέρωσε η Mariah Carey.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα McDonald's συνεργάζονται με καλλιτέχνες για τις γιορτές. Μετά τον Travis Scott, τους BTS, και τη Saweetie, η Carey αποκτά το δικό της Mac calendar, σε χριστουγεννιάτικη συσκευασία.

«Η Mariah ταιριάζει με τις γιορτές, όπως οι πατάτες με την κέτσαπ, οπότε δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ιδανικότερο συνεργάτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Mac κι εμείς αναρωτιόμαστε αν θα γευτούμε λίγη Mariah και στην Ελλάδα.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/McDonald's