UPDATE #NOW

Το live μπέρδεμα της παρουσιάστριας του Fox News με τη σειρά "You" πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε


Κλέλια Φατούρου

17 Νοεμβρίου 2021

Το live μπέρδεμα της παρουσιάστριας του Fox News με τη σειρά "You" πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε

Η σειρά You δεν χρειάζεται συστάσεις. Για την παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, Laura Ingraham, ωστόσο, μάλλον χρειάζεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Fox, ένας καλεσμένος αναφέρθηκε στη σειρά You και η Ingraham νόμιζε ότι αναφερόταν στην ίδια. Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσιάστρια να αμφισβητεί τις ικανότητες του τωρινού Προέδρου των Η.Π.Α. Joe Biden, αποκαλώντας την ομάδα του ανίκανη. «Η Αμερική κινδυνεύει πραγματικά. Έχει έναν Πρόεδρο που φθείρεται σωματικά και πνευματικά μπροστά στα μάτια μας. Ξεδιπλώνεται ένα πραγματικό χάος», ήταν τα λόγια της Laura Ingraham.

Ο Συντηρητικός σχολιαστής και συχνός καλεσμένος του δελτίου, Raymond Arroyo, θεώρησε ότι κολλούσε η αναφορά της σειράς You σε μία κουβέντα που αφορά το χάος. Γρήγορη παρένθεση, για όσους δεν έχουν δει τη σειρά. Ο Joe (συμπωματικά το ίδιο όνομα) είναι ένας serial killer που σπέρνει το χάος, ενώ εξωτερικά φαίνεται ως ένα γλυκό και φιλήσυχο παιδί. Θεωρείται, δε, ότι είναι μία σειρά που συμπαθούν περισσότερο οι άνθρωποι με αριστερές πεποιθήσεις. Κλείνει η παρένθεση.

«Έβλεπα ένα επεισόδιο του You και αναφέρθηκε η ιλαρά», αποκρίθηκε ο Arroyo. Η Ingraham, συνοφρυώθηκε και τον ρώτησε πότε ανέφερε την ιλαρά, θεωρώντας ότι η λέξη you ήταν για την ίδια, διότι μάλλον δεν γνωρίζει την ύπαρξη της σειράς του Netflix. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός. Εκείνη επέμενε ότι δεν είπε ποτέ για ιλαρά και εκείνος επέμενε ότι το είδε στη σειρά You και όχι σε εκείνη. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο Arroyo της εξήγησε ότι μιλά για το επεισόδιο μίας σειράς στο Netflix. 

«Πώς λέγεται;», τον ρώτησε

«You! You! Το λένε You!»

«Δεν έχω κάνει ποτέ σειρά για την ιλαρά. Εγκαταλείπω την προσπάθεια». Το ίδιο και ο σχολιαστής. Και αυτό ήταν το βίντεο που χρειαζόμασταν για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας, στα μισά της εβδομάδας.