UPDATE #NOW

Νάσια Στουραΐτη - GNTM: Ποια είναι η 23χρονη φωτογράφος που έφτασε μέχρι τη Vogue Italia


23 Νοεμβρίου 2021

Νάσια Στουραΐτη - GNTM: Ποια είναι η 23χρονη φωτογράφος που έφτασε μέχρι τη Vogue Italia

Το Top10 του GNTM 4 είναι γεγονός. Η δεύτερη -και αυτή τη φορά οριστική- αποχώρηση του Θάνου Δημητρίου μπορεί να στεναχώρησε πολλούς, σε άλλους όμως άφησε το αίσθημα της ικανοποίησης, καθώς ο μεγάλος στόχος της κορυφαίας δεκάδας επετεύχθη. Τι είδαμε, όμως, στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/11);

Η Νάσια Στουραΐτη είναι η ευχάριστη έκπληξη του GNTM

Αυτή που ανέλαβε να φωτογραφίσει τα μοντέλα στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/11) είναι η Νάσια Στουραΐτη, μια 23χρονη φωτογράφος από τη Ρόδο, η οποία αν και γεννήθηκε με μια αναπηρία στα άνω άκρα, έχει μετατρέψει το μειονέκτημά της σε πλεονέκτημα και έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα στην μέχρι τώρα καριέρα της. Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, η Νάσια γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ρόδο. Το 2010, σε ηλικία μόλις 12 ετών, έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση στο Κατάλυμα της Γαλλίας, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Ακολούθησαν άλλες δύο εκθέσεις το 2012 και το 2016.

Βραβεύτηκε με Certificate of Merit στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Αρμονία» που διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης του Χονγκ Κονγκ. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, κάνοντας παράλληλες σπουδές με υποτροφία στην Επικοινωνία στο American College of Greece-Deree. Τον Μάιο του 2021 συμμετείχε στη διεθνή έκθεση του Image Nation Paris με θέμα «Modern Romance», που έγινε στην Galerie Joseph Turenne. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί και με το Vogue Italia, με την ιστοσελίδα του διάσημου περιοδικού να έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον 45 φωτογραφίες της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr