UPDATE #NOW

Η Μαρίνα Κουταρέλλη έχει το κίνητρο στο χέρι της


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2021

Η Μαρίνα Κουταρέλλη έχει το κίνητρο στο χέρι της
Μιλήσαμε με την πρόεδρο και ιδρύτρια του Spetses Mini Marathon για τα άμεσα σχέδιά της και τη συνεργασία της με την Garmin Greece.

Η Μαρίνα Κουταρέλλη είναι πρόεδρος και ιδρύτρια του Spetses Mini Marathon. Για την ακρίβεια, είναι η «ψυχή» του πετυχημένου αυτού event, που αποτελεί θεσμό και ορόσημο, όχι μόνο για το νησί του Αργοσαρωνικού, αλλά παγκοσμίως, κι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού της χώρας μας.

Μα, πάνω από όλα, η Μαρίνα Κουταρέλλη είναι μία γυναίκα με χαμόγελο στα χείλη, που έχει ανησυχίες και δεν επαναπαύεται ποτέ. Βάζει στόχους κι έχει τον έλεγχο μέχρι να τους πετύχει. Γι' αυτό, και ως Garmin Ambassador, συμμετέχει της στην καμπάνια της Garmin Greece, "Why I ❤ my Garmin", κι εξηγεί στο Jenny πως έχει αλλάξει η ζωή της.

Η πρωτοπόρος και βραβευμένη στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων επιχειρηματίας, θέλοντας να αφήσει πίσω τα δύσκολα, εύχεται η νέα χρονιά να φέρει μόνο χαρές και νέα κίνητρα.

Απολογισμός 2021, τι κρατάς και τι αφήνεις;

Αν έκανα έναν απολογισμό της χρονιάς που αφήνουμε πίσω, δεν θα μπορούσα να μην κρατήσω το επετειακό Spetses Mini Marathon. Φέτος, είχαμε τη χαρά να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια του θεσμού, πλαισιώνοντας, μάλιστα, το event με μια μεγαλοπρεπή λαμπαδηδρομία, που ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ και έφτασε μέχρι τις Σπέτσες.

Από την άλλη, θέλω να αφήσω πίσω μου όλες τις δυσκολίες που μου δημιούργησε η πανδημία. Τα ταξίδια που δεν πήγαμε, τις αγκαλιές που δεν κάναμε και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που στερηθήκαμε για να προστατευτούμε.

Πώς θα περάσεις τις γιορτές;

Από μικρή μου άρεσε να περνάω τις γιορτές των Χριστουγέννων οικογενειακά. Όλη τη χρονιά εργάζομαι πολύ σκληρά, οπότε η περίοδος αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία αποσυμπίεσης. Συνήθως, απολαμβάνω να βλέπω παλιές ταινίες στη ζεστασιά του σπιτιού, με αγαπημένα μου πρόσωπα!

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece. Τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Προσωπικά, φοράω το Fenix 6s και μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που άργησε να εντάξει την άσκηση στη ζωή του και από τότε που το έκανα, το ρολόι μου είναι ένα από τα πράγματα που μου δίνουν σημαντικό κίνητρο.
Ταυτόχρονα, το χρησιμοποιώ για να κοιτάω τα notifications από τα Social Media, να βλέπω κλήσεις και να πραγματοποιώ ανέπαφα τις συναλλαγές μου. Αυτή την εποχή έχω ενθουσιαστεί με την καταγραφή της ποιότητας του ύπνου και τη υπενθύμιση για ενυδάτωση! Συνεχώς ανακαλύπτω νέες δυνατότητες και δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει.

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

Το 2021 ήταν μια γεμάτη χρονιά από κάθε άποψη. Ελπίζω και το 2022 να υλοποιηθούν τα σχέδια μου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.