UPDATE #NOW

Οι Αριστόγατες θα γίνουν live-action ταινία και περιμένουμε να δούμε τον Θέμο τον μάγκα


Κλέλια Φατούρου

21 Ιανουαρίου 2022

Οι Αριστόγατες θα γίνουν live-action ταινία και περιμένουμε να δούμε τον Θέμο τον μάγκα
Τα καλά κινηματογραφικά νέα της ημέρας

Μία από τις βιντεοκασέτες που έβλεπα ξανά και ξανά, μέχρι να λιώσει η ταινία της, ήταν οι Αριστόγατες. Τότε δεν ήμουν ακόμη cat person αλλά λάτρευα την κυρία που ζούσε με τα γατιά της και κόντεψε να τρελαθεί όταν τα έχασε.

Η original ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 1970 και ακολουθεί μία οικογένεια αριστοκρατικών γάτων -τη μαμά Λαίδη και τα γατάκια Μπερλιόζ, Μαρί και Τουλούζ. Ενώ κάνουν μία πολυτελή ζωή στο Παρίσι, ο μπάτλερ τους προσπαθεί να τα ξεφορτωθεί, όταν μαθαίνει ότι τα τετράποδα θα είναι οι κληρονόμοι της μυθικής περιουσίας της ιδιοκτήτριάς τους. Ευτυχώς όμως γνωρίζουν τον αδέσποτο Θέμο τον μάγκα και η ιστορία παίρνει άλλη τροπή.

Οι Αριστόγατες είχαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία και η μουσική της ταινίας ακούγεται μέχρι σήμερα. «Όλοι οι γάτοι, όλοι οι γάτοι, όλοι οι γάτοι είναι μουσικοί». Τώρα, τη σκυτάλη παίρνει ο σκηνοθέτης του Peter Rabbit, Will Gluck και ο σεναριογράφος του Onward, Keith Bunin.

Προς το παρόν, η παραγωγή βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδιά της, και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι γάτες, και θα μοιάζει πολύ με τη Λαίδη και τον Αλήτη, που είδαμε το 2019 μέσα από την Disney+.

TAGS