UPDATE #NOW

Η Καταπactή και οι Εκδόσεις Εύμαρος σας προσκαλούν σ' ένα roadtrip «Χωρίς Ρεζέρβα»!


JTeam

25 Μαΐου 2022

Η Καταπactή και οι Εκδόσεις Εύμαρος σας προσκαλούν σ' ένα roadtrip «Χωρίς Ρεζέρβα»!
Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου των μαθητών του εργαστηρίου βιωματικής γραφής

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:30 παρουσιάζεται το βιβλίο των μαθητών του εργαστηρίου βιωματικής γραφής της Καταπactής με τίτλο «Χωρίς Ρεζέρβα»*. Πρόκειται για μία συλλογή διηγημάτων, ένα roadtrip στην Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων, γραμμένη από πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς που συμμετείχαν στο περσινό εργαστήρι βιωματικής γραφής που οργάνωσε η Καταπactή με εισηγήτρια την Ειρήνη Δερμιτζάκη.

Το εργαστήρι βιωματικής γραφής είχε ως αφετηρία τη συγγραφή βιωματικών ιστοριών και την ενασχόληση με τη ζωή και το έργο συγγραφέων του Θεάτρου και της Λογοτεχνίας. Μέσω ασκήσεων δημιουργικής γραφής οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν το προσωπικό τους ύφος, εστίασαν στα θέματα που τους απασχολούν και απέκτησαν μια χρήσιμη «εργαλειοθήκη», ώστε να καταγράψουν τις δικές τους λογοτεχνικές ιστορίες.

Jenny.Gr

Οι συγγραφείς των διηγημάτων της συλλογής είναι οι: Αγορατζή Ν. Βάσω, Αγραβαράς Δαμιανός, Γιαλελή Αναστασία, Γιάνναρη Ελένη, Γκιντίδου Δήμητρα, Γρύλλη Πηγή, Διακογιάννη Έλλη, Θεοδοσιάδου Σοφία, Ιωαννίδη Εύη, Κακουράκη Αριστέα, Κροκιδά Σοφία, Κωνσταντίνου Σοφία, Λάζαρης Θεοδόσης, Μπούκα Αναστασία, Προκοπίου Ειρήνη, Στράιντερ Γιώργος, Τάτση Βασιλική, Τσαβαλιά Βιβή, Ψυχογιοπούλου Πωλέττα

katapacti.gr/ergastiri-viomatikis-grafis/

evmarosbooks.gr/

Jenny.Gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Σάββατο 4/6/2022
Ώρα έναρξης: 18:30
Χώρος: Καφέ «γογό» (πλατεία Χριστιανουπόλεως 3, Ν. Κόσμος)
Facebook event
*Το αυτοκινητάκι μας είναι λίγο στενοχωρημένο που δεν έχει ρεζέρβα, για αυτό και εμείς στην παρουσίαση θα έχουμε πάνω μας κάτι πράσινο! Για να το κάνουμε να χαμογελάσει! Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ; Βάλε πάνω σου κάτι με αυτό το χρώμα!