UPDATE #NOW

Η Κέκε Πάλμερ ήταν πάντα εδώ και το «Ούτε Καν» ήρθε απλώς για να μάς το υπενθυμίσει


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Η Κέκε Πάλμερ ήταν πάντα εδώ και το «Ούτε Καν» ήρθε απλώς για να μάς το υπενθυμίσει
Με αφορμή την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζόρνταν Πιλ, «Ούτε Καν», στις κινηματογραφικές αίθουσες, πραγματοποιούμε ένα αφιέρωμα στην πρωταγωνίστρια Κέκε Πάλμερ μέσα από τα highlights της μακρόχρονης πορείας της στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η Κέκε Πάλμερ δεν πίστευε στα αυτιά της όταν ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη της την ενημέρωνε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Τζόρνταν Πιλ («Get Out»), επιθυμούσε να μιλήσει μαζί της για τη νέα του δουλειά. Πάλμερ και Πιλ είχαν συνεργαστεί ξανά μαζί, το μακρινό 2013, όταν και η πρώτη συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της κωμικής τηλεοπτικής σειράς-σκετς του δεύτερου με τίτλο «Key and Peele». Ήταν η εποχή που η εικοσάχρονη τότε Αμερικανίδα θα ξεκινούσε τη μετάβαση ώστε να αποτινάξει από πάνω της την εικόνα του δημοφιλούς παιδιού-σταρ.

Η μεγάλη στιγμή σε μια πολυετή καριέρα

Η κουβέντα οδήγησε στην αποστολή ενός ψηφιακού αντιγράφου του σεναρίου της ταινίας που θα αποδεικνυόταν όχι μόνο ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά highlights του φετινού καλοκαιριού αλλά αδιαμφισβήτητα το αποκορύφωμα στην καριέρα μιας 28χρονής, η οποία, παρά την 20ετή πορεία της που την κατέστησε έναν «βετεράνο» της ψυχαγωγίας- ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός, παρουσιάστρια, συγγραφέας, fashion icon και influencer- έδειχνε να δυσκολεύεται να σπάσει το καλούπι στο οποίο το Χόλυγουντ προσπαθούσε να την περιορίσει.