UPDATE #NOW

To κόλπο με τη σερβιέτα για όταν σε χτυπάνε τα αγαπημένα σου παπούτσια


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2022

To κόλπο με τη σερβιέτα για όταν σε χτυπάνε τα αγαπημένα σου παπούτσια
Δείτε το hack για να μη σας χτυπάνε τα παπούτσια σας!

Φαντάζομαι σας έχει τύχει να σας χτυπάνε τα καινούργια σας παπούτσια και μάλιστα την πλέον ακατάλληλή στιγμή. Αυτό συνέβη και σε εμένα πρόσφατα και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη η εμπειρία. Μόλις είχα τελειώσει μια αρκετά απαιτητική ημέρα στο γραφείο (προσπαθώ να κάνω πιο δραματική τη διήγηση) και ήμουν καλεσμένη σε ένα event. Ναι, αυτά η δουλειά έχει και τα τυχερά της!

Πηγαίνοντας λοιπόν στο event στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την αγαπημένη μου συνάδελφο Μάρθα (aka fashion editor του JennyGr)και ενώ περπατούσαμε όλο χαρά, ξεκινάει ξαφνικά ένας αφόρητος πόνος (εγώ σας στα είπα για το drama) στο μπροστινό μέρος του super stylish κατά τ ’άλλα παπουτσιού μου. Καθίσαμε λοιπόν σε ένα παγκάκι για να δούμε τι θα κάνω αφού είχε κοκκινίσει αρκετά το σημείο και δεν ήθελα να σκέφτομαι ότι θα υποφέρω από τον πόνο όλο το βράδυ.

Ρώτησα την Μάρθα στην αρχή αν έχει μια χαρτοπετσέτα για να βάλω προσωπικά αλλά δεν είχε και τότε άρχισε ένας ομολογουμένως αστείος διάλογος.

Ελένη – Έχες χαρτοπετσέτα;
Mάρθα – Όχι, σερβιέτα έχω! Σου κάνε;
Ελένη – Οκ… δώσε μου μια σερβιέτα!
Μάρθα – Οκ. Πάρε!
Ελένη – Μήπως έχεις και ψαλίδι;
Μάρθα -Έχω και από αυτό!
Ελένη – Ωραία! Μόλις εμπνεύστηκα το τέλειο hack…

Έκοψα τη σερβιέτα και την κόλλησα στο πάνω μέρος του παπουτσιού.

Et voilà! Μόλις με περίσσεια υπερηφάνεια σας παρουσίασα ένα life hack που ίσως σώσει και τη δική σας ζωή (ίσως και όχι) αλλά εγώ να θυμάστε ότι προσπάθησα!

@elens_theory #hack #shoehack #fyp #foryou #foryoupage #hacks #diy ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal