UPDATE #NOW

Δίκη Φιλιππίδη: Τι κατέθεσαν δύο συνάδελφοι και φίλες της ηθοποιού που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού


23 Νοεμβρίου 2022

Δίκη Φιλιππίδη: Τι κατέθεσαν δύο συνάδελφοι και φίλες της ηθοποιού που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
«Της λέω, σου την έχει πέσει; Γιατί μου την έχει πέσει κι εμένα. "Όχι" μου λέει, "κάτι παραπάνω"»: Τι κατέθεσαν δύο συνάδελφοι και φίλες της ηθοποιού που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Με τις καταθέσεις δύο ηθοποιών, της Τζούλης Σούμα και της Ανδρομάχης Δαυλού, φίλες με την δεύτερη ηθοποιό που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία, συνεχίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη του κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις καταθέσεις τους οι ηθοποιοί υποστήριξαν ότι η συνάδελφος και φίλη τους, τους είχε μιλήσει για την απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε ότι είχε υποστεί από τον κατηγορούμενο θιασάρχη το 2010 μέσα στο καμαρίνι του κατηγορούμενου στο θέατρο «Μουσούρη» όπου τον συνάντησε προκειμένου να της δώσει ρόλο στην παράσταση «Μπακαλόγατος».

Σύμφωνα με τις μάρτυρες, η καταγγέλλουσα τους είπε όσα είχαν συμβεί κατά την διάρκεια του επίμαχου ραντεβού της με τον κατηγορούμενο αλλά και τις απειλές που δεχόταν η φίλη τους από τον θιασάρχη μετά το συμβάν. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.