UPDATE #NOW

Η Karlie Kloss μίλησε στην Carolina Herrera και έδωσε τις πιο legit συμβουλές για μια επιτυχημένη καριέρα


Τόνια Τζάφερη

1 Δεκεμβρίου 2022

Η Karlie Kloss μίλησε στην Carolina Herrera και έδωσε τις πιο legit συμβουλές για μια επιτυχημένη καριέρα
Splash Images
Με μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ και αμέτρητες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους, μάλλον είναι ώρα να ακούσεις όσα έχει να σου πει η Karlie Kloss (ακόμη και αν δεν θες να γίνεις μοντέλο)

Είναι μια γυναίκα που από νεαρή ηλικία περπατούσε από τον έναν κορυφαίο οίκο στον άλλο. Και φυσικά αυτό δεν το κατάφερε από τη μια ημέρα στην άλλη. Kουβαλά μαζί της όλες εκείνες τις εμπειρίες που βίωσε όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ. Σήμερα όμως, η Karlie Kloss είναι ένα από κορυφαία super models παγκοσμίως και παρότι είναι μόλις 30 ετών, δίνει κάποιες από τις καλύτερες συμβουλές ζωής που μπορείς να βρεις.

Jenny.Gr
Splash Images

Αυτήν την φορά, μίλησε στην Carolina Herrera, με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, με την ίδια να αποτελεί ambassador του οίκου και να μετρά πολλές συνεργασίες μαζί του. Η συζήτησή τους έγινε live και περιείχε και κοινό, ενώ καταγράφηκε και για επεισόδιο podcast.

Εμείς το ακούσαμε ήδη για σένα, και κρατήσαμε κάποια σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσουμε, έστω και για λίγο. Πρόκειται για βασικά steps, τα οποία πολλές φορές μπορεί να έχουμε ξεχάσει. Και η υπενθύμισή τους, θα μας δώσει μια έμπνευση να δούμε την καριέρα και την ζωή μας, λίγο πιο ρεαλιστικά:

«Να ενθαρρύνεις όλες τις πτυχές της προσωπικότητας σου»

«Νομίζω πως κάποιες φορές είναι κάπως επικίνδυνο να δίνεις όλο σου το είναι σε αυτό που κάνεις», δήλωσε η Kloss σε κάποιο σημείο της συζήτησης. Η ίδια αποκάλυψε πως παρότι νιώθει ευγνώμων για όλες αυτές τις ευκαιρίες που βρέθηκαν στην καριέρα της, σε κάποιες χρειάστηκε να πει όχι, γιατί πολύ απλά δεν ταίριαζαν στην προσωπικότητα της και με το να συνεχίζει να αναλαμβάνει το ένα πρότζεκτ, μετά το άλλο, την οδήγησαν στο να νιώθει κάπως χαμένη και όχι ο πραγματικός της εαυτός.

«Μην βάζεις εμπόδια στον ίδιο σου τον εαυτό»

«Όλοι έχουμε στιγμές αυτοαμφισβήτησης. Καλές ημέρες και κακές ημέρες. Αυτο που προσπαθώ όμως να κάνω είναι να παραμένω συγκεντρωμένη στο παρόν». Η Karlie Kloss εξήγησε πως όλες εκείνες τις φορές που δεν πίστευε στον εαυτό της και είχε άγχος πως δεν θα τα καταφέρει σε κάποια πασαρέλα ή δημόσια εμφάνιση, προσπαθούσε να παραμένει συγκεντρωμένη στον στόχο της και σε αυτό που είναι προορισμένη να κάνει.

«Μην φοβάσαι την αποτυχία»

«Πολλές φορές ρωτάω τον εαυτό μου: “Πόσα θα μπορούσα να κάνω αν δεν φοβόμουν;”. Όταν μειώνεις τον παράγοντα του φόβου, ο οποίος σε περιορίζει και σε ελέγχει πάρα πολύ, μπορείς να σκεφτείς πιο λογικά». Είπε το γνωστό μοντέλο και συνέχισε εξηγώντας πως αυτή η διαδικασία, του να αποφασίζει συνειδητά να σκεφτεί χωρίς φόβο, τις δίνει και πιο ειλικρινείς απαντήσεις για το τι πραγματικά θέλει.

«Πρέπει να ξέρεις τα όρια σου»

Με το πιο σημαντικό θα σε αφήσω, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρη την ομιλία της Kloss (δε θα χάσεις τον χρόνο σου, trust me).

Η Κarlie μίλησε για τα όρια και συγκεκριμένα για το γεγονός πως συνεχώς βρισκόταν ανάμεσα σε άτομα τα οποία της έδιναν πολλή έμπνευση να κάνει όλο και περισσότερα. «Αναρωτιόμουν πως μπορώ να εξελιχθώ περισσότερο;” Πως να δουλεύω πιο σκληρά, τι να κάνω για να πετύχω περισσότερα;», δήλωσε αρχικά.

«Μπορώ να πως εκ πείρας πως είναι σημαντικό να ξέρεις τα όρια σου και να θέτεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου (για να μην τον εξουθενώνεις). Οφείλεις να σε βάλεις σε προτεραιότητα, είτε αυτό είναι το wellbeing σου, είτε προκειται για τις σχεσεις που ειναι σημαντικές για σένα όπως η οικογένεια, ή οι συντροφικές σου σχέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές φάσεις και επιλογές στην ζωή».

Karlie, δεν θα μπορούσες να τα είχες πει καλύτερα.