UPDATE #NOW

Απονομή βραβείου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DUST+CREAM, κ. Λέανδρο Καρακατσάνη, στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ


7 Δεκεμβρίου 2022

Απονομή βραβείου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DUST+CREAM, κ. Λέανδρο Καρακατσάνη,  στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DUST+CREAM, εξέχον μέλος και Mentor της Endeavor Greece και του Προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, κύριος Λέανδρος Καρακατσάνης, ήταν ένα από τα σημαντικά πρόσωπα του επιχειρηματικού  κόσμου που απένειμε βραβείο στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022. 

Η εκδήλωση διεξήχθη στα πλαίσια του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward που υλοποιείται σε συνεργασία με το διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor Greece και συνεχίζει για έβδομη χρονιά να στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το πρόγραμμα υποδέχεται δέκα ακόμα αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επίσης, βραβεύθηκαν εταιρείες του προγράμματος που έχουν ξεχωρίσει για τις επιδόσεις τους σε τομείς, όπως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

Όντας και ο ίδιος ενεργό μέλος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, ο κος Λέανδρος Καρακατσάνης γνωρίζει πολύ καλά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο. Γι’ αυτό και φροντίζει πάντα να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια άλλων εταιρειών, στηρίζοντας έμπρακτα νέους επιχειρηματίες που φιλοδοξούν να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Γεννημένος το 1964, ο κος Λέανδρος Καρακατσάνης είναι Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος της CREAM TEAM ABEE. Η επιτυχημένη καριέρα του ξεκινά το 1985, ενώ η επιχειρηματική του δραστηριότητα αρχίζει λίγα χρόνια αργότερα, το 2000, έτος ίδρυσης της εταιρείας CREAMTEAM.

Ορόσημο αποτελεί η ίδρυση της DUST+CREAM, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς το 2012. Το 2017 και 2018 απέσπασε το βραβείο Best Franchise Manager στα Franchise Awards, ενώ το 2019 βραβεύτηκε και ο ίδιος με το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τον ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης, ΟΠΑΠ Forward.

TAGS