UPDATE #NOW

Pique και Clara Chia έφαγαν «πόρτα» σε εστιατόριο επειδή ο ιδιοκτήτης ήταν fan της Shakira


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2023

Pique και Clara Chia έφαγαν «πόρτα» σε εστιατόριο επειδή ο ιδιοκτήτης ήταν fan της Shakira
@gerardpique
To hate τελικά που δέχεται το νέο ζευγάρι δεν έρχεται μόνο από το διαδίκτυο

Μπορεί η Shakira, να «άνοιξε τον πόλεμο» με το νέο της single, όπου αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της και την τωρινή του σύντροφο, ωστόσο αυτός ο πόλεμος δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Ο Pique ναι μεν ανταπέδωσε τα πυρά, φτάνοντας στο γήπεδο με Twingo και δίνοντας έτσι την απάντηση του στην Shakira, ωστόσο το hate δεν σταματά εδώ.

Αυτή τη φορά ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να απολαύσει το γεύμα του σε ένα από τα γνωστά εστιατόρια της Βαρκελώνης, έχοντας στο πλευρό του τη νέα του αγαπημένη. Φτάνοντας εκεί όμως, τον περίμενε μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη, αφού δεν τους επιτράπηκε η είσοδος για έναν κάπως περίεργο λόγο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, το ζευγάρι έφαγε «πόρτα» από το εστιατόριο της Βαρκελώνης, εξαιτίας των όσων έχουν προκύψει από τον χωρισμό με τη Shakira. Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο ιδιοκτήτης είναι fan της Shakira και έτσι έδωσε εντολή να μην εξυπηρετήσουν το συγκεκριμένο ζευγάρι, δείχνοντας μια κάποια μικροπρέπεια.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι δυο τους εξέρχονται του εστιατορίου αναστατωμένοι και επιστρέφουν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν. Ο Pique και η Clara Chia το τελευταίο καιρό προσπαθούν να αγνοήσουν τα συμβάντα, κάνοντας παράλληλα πολλές κοινές εμφανίσεις μαζί, ωστόσο φαίνεται πως έχουν αρκετά εμπόδια ακόμη να προσπεράσουν.