CELEBRITIES

Shakira -Pique: Έχουν ίδια μέρα γενέθλια και οι τούρτες τους έγιναν viral


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2023

Shakira -Pique: Έχουν ίδια μέρα γενέθλια και οι τούρτες τους έγιναν viral
Η 46χρονη τραγουδίστρια με τον 36χρονο πρώην ποδοσφαιριστή έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα, με τη φετινή χρονιά να είναι η πρώτη που τα περνούν χωριστά

Η τούρτα με το Rolex, το Twingo και τον Pique δείχνοντας το Casio.

2 Φεβρουαρίου είναι η ημερομηνία που Pique και Shakira γιορτάζουν τα κοινά γενέθλιά τους. Αυτή τη χρονιά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού μετά από 12 χρόνια, γιόρτασαν για πρώτη φορά τα γενέθλιά τους χωριστά.

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών και των media, με αφορμή τον χωρισμό τους, αλλά κυρίως μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Session #53» με τον Bizarrap, που είναι γεμάτο με αναφορές στον Pique και τη νέα σχέση του.

Τα κοινά γενέθλια του πρώην ζευγαριού πυροδότησαν νέο κύμα σχολίων στα social media, και αυτό επειδή η Shakira εμφανίστηκε κατενθουσιασμένη με τα δώρα και τις τούρτες που της έστειλαν οι fans της. Aπο την άλλη ο ποδοσφαιριστής επέλεξε ένα λιτό μήνυμα, γράφοντας απλώς «36».

Είναι όμως ώρα να σταθούμε για λίγο στη τούρτα που δέχτηκε η Shakira, την οποία μάλιστα δημοσίευσε στα προσωπικά της social media. Της έστειλαν λοιπόν μια τούρτα με το πρόσωπό της και φιγούρες από Twingo, Ferrari, Rolex και Casio- αναφορά στους στίχους από το διάσημο τραγούδι της.

Jenny.Gr
@shakira

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο αρχικός σχεδιασμός της τούρτας δεν ήταν ακριβώς έτσι αφού είχε και την φιγούρα του Pique να δείχνει το Casio ρολόι, αλλά η τραγουδίστρια επέλεξε αυτό το κομμάτι να το αφαιρέσει. Λογικό.

Πριν

Jenny.Gr

Mετά

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.