UPDATE

H σύντροφός του Piqué σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το single της Shakira - Μπαράζ μίσους από τον κόσμο


Τόνια Τζάφερη

30 Ιανουαρίου 2023

H σύντροφός του Piqué σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το single της Shakira - Μπαράζ μίσους από τον κόσμο
@3gerardpique
«Τη σταματούν στον δρόμο, της τραγουδούν το τραγούδι, όλοι την αναγνωρίζουν αλλά είναι αρκετά ντροπαλή κοπέλα», σχολιάζει Ισπανίδα δημοσιογράφος

Δύσκολα τα πράγματα για την 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων Clara Chia Marti και νυν σύντροφο του Gerard Piqué, η οποία έχει απομονωθεί στο σπίτι των γονιών της, μετά τις εξελίξεις στο διαζύγιο Shakira & Piqué. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, η Clara για να ξεφύγει από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και των δημοσιογράφων, έχει ζητήσει τηλεργασία και σπάνια επιλέγει να κυκλοφορεί δημόσια.

Ο δημοσιογράφος Saul Ortiz, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την 23χρονη, υποστήριξε ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με μπαράζ μίσους λόγω του τραγουδιού «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» της Shakira.

«Ήταν στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ ημέρες, κάνοντας τηλεργασία. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι ένα κορίτσι 23 ετών και να σε κουβεντιάζει η Ισπανία και όλος ο πλανήτης», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Είχε συνέπειες πάνω της και χρειαζόταν να κάνει ένα βήμα μακριά», πρόσθεσε.

Στο νέο της single, η Shakira κάνει αναφορές τόσο στον πρώην σύζυγο της Piqué, όσο και στη νέα του 23χρονη σύντροφο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Συγγνώμη μωρό μου, έπρεπε να σε είχα πετάξει έξω πριν από καιρό. Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου». «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo/ Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio» τραγούδησε η Shakira, και ο Piqué απάντησε στο τραγούδι με το να εμφανιστεί στη δουλειά του με ένα Renault Twingo αξίας 8.000 λιρών.

Σε συνέχεια της διαμάχης, η Shakira απαγόρευσε από τους 2 γιους της να αποκαλούν τη μητέρα του ποδοσφαιριστή «γιαγιά», ενώ τα ξένα μέσα αναφέρουν πως η πεθερά της είναι «συντετριμμένη από τον πόλεμο ανάμεσα στο ζευγάρι».

Το νέο revenge τραγούδι της Shakira εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Top 50 Global chart του Spotify μέσα σε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του, ενώ παράλληλα έγινε το λατινικό τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στην ιστορία των charts της πλατφόρμας.