CELEBRITIES

Shakira: Το Μουσείο Grammy ετοιμάζει έκθεση για τη star με 40 αντικείμενα


JTeam

28 Ιανουαρίου 2023

Shakira: Το Μουσείο Grammy ετοιμάζει έκθεση για τη star με 40 αντικείμενα
Instagram/ grammymuseum
Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 4 Μαρτίου, ως μέρος της μόνιμης έκθεσης Λατινικής Μουσικής του Μουσείου

Το Μουσείο Grammy του Los Angeles ετοιμάζει έκθεση για τη Shakira, περιλαμβάνοντας 40 αντικείμενα της stars, ανάμεσά τους και την ηλεκτρική της κιθάρα με 70.000 μαύρα κρύσταλλα, όπως και κάποιους χειρόγραφους στίχους της.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι "Shakira: The Grammy Museum Experience" και σύμφωνα με την ανακοίνωση του μουσείου, θα περιλαμβάνει ακόμη και εμβληματικά ρούχα από τις εμφανίσεις της, όπως αυτά που φόρεσε στο Super Bowl, σε περιοδείες. Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες με Swarovski αλλά και τρεις πρωτότυπες ταινίες.

Όπως δήλωσε η star για την τιμητική πρωτοβουλία: «Είναι τιμή μου να παρουσιάζεται το ταξίδι της καριέρας μου στο μουσείο Grammy. Αυτά τα κομμάτια αποτελούν απόδειξη για τόσες πολλές ανεξίτηλες στιγμές που λατρεύω και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ξαναζήσω αυτές τις αναμνήσεις με όσους με έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να με υποστηρίζουν ως καλλιτέχνη».

Tο πρώτο μουσειακό έκθεμα για τη Shakira διαθέτει διαδραστικά χαρακτηριστικά που δίνουν νέες πληροφορίες για τη συνολική της πορεία

Η έκθεση εξερευνά τη μουσική εξέλιξη της star, από τις ρίζες της ως τραγουδίστρια που αγαπούσε το latin rock στη Barranquilla της Κολομβίας, στην ανάδειξή της σε μια παγκόσμια super star.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.