UPDATE #NOW

Πανελλήνιες 2023: Αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων και ειδικών μαθημάτων


JTeam

30 Μαΐου 2023

Πανελλήνιες 2023: Αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων και ειδικών μαθημάτων
pexels
Οι μαθητές του ΕΠΑΛ θα εξεταστούν αρχικά στα Νέα Ελληνικά, αντίστοιχα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, αρχίζουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία που είναι Γενικής Παιδείας μάθημα

Την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Ιουνίου, αρχίζουν και επίσημα οι Πανελλήνιες 2023 με τους υποψηφίου των ΕΠΑΛ να είναι εκείνοι που μπαίνουν πρώτοι στη «μάχη» ενώ την επομένη, Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα εξεταστούν στο πρώτο μάθημα και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ανεξαρτήτως ομάδας προσανατολισμού.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ θα εξεταστούν αρχικά στα Νέα Ελληνικά, ενώ τα τελευταία μαθήματα θα τα δώσουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, αρχίζουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία που είναι Γενικής Παιδείας μάθημα, ενώ στη συνέχεια θα εξετάζονται στα παθήματα του προσανατολισμού τους.

Σημειώνεται πως μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων, θα αρχίσουν τα ειδικά μαθήματα, με πρώτο εξεταζόμενο να είναι τα Αγγλικά το Σάββατο, 17 Ιουνίου. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.