UPDATE #NOW

Η Ζιζέλ αγόρασε στην κόρη της φάρμα 9,1 εκατ. δολαρίων και εξηγεί γιατί


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ζιζέλ αγόρασε στην κόρη της φάρμα 9,1 εκατ. δολαρίων και εξηγεί γιατί
@gisele / instagram
Το διάσημο μοντέλο, θέλει να έχει η κόρη της τον χώρο, να απολαμβάνει ιδιωτικές στιγμές και ιππασία

Σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Ζιζέλ, η οποία αποκάλυψε πως περνάει δύσκολα σε κάθε τομέα της ζωής της. Από τη μια πλευρά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι ύστερα από 13 χρόνια κοινής ζωής, από την άλλη το πρόβλημα υγείας των γονιών της για το οποίο δεν θέλησε να μιλήσει, συν το μεγάλωμα των παιδιών της, η καριέρα της, αλλά και η φροντίδα του εαυτού της. Δεν τα λες και λίγα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το διάσημο μοντέλο θέλησε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο στην 13χρονη κόρη της, Βίβιαν. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο People, αγόρασε μια φάρμα στην κόρη της, προκειμένου να απολαμβάνει ιππασία που τόσο της αρέσει, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Το αγρόκτημα που χάρισε στην κόρη της, πέρα από το γεγονός πως κοστίζει 9,1 εκατομμύρια δολάρια, έχει έκταση 425 τετραγωνικά μέτρα. Μπορεί να μην είναι μια πολυτελής έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά όπως φαίνεται η κόρη της θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο τη φάρμα, μιας και της αρέσει η ζωή στην εξοχή με τα ζώα και τα άλογα.

Η κόρη της, όπως είπε, άρχισε να ιππεύει σε πολύ μικρή ηλικία και τώρα έχει εξελιχθεί πλέον σε ιππέας. «Η ιππασία είναι πολύ διασκεδαστική και θα μπορούμε να κάνουμε μαζί. Επίσης σκέφτηκα, πως με αυτό τον τρόπο, θα μπορώ να την αφήσω να εξασκηθεί σε αυτό που αγαπάει» δήλωσε η Ζιζέλ, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Ωστόσο, όπως είπε η κόρη της, δεν αρκείται με το άλογο που έχει ήδη και θέλει να αποκτήσει και δεύτερο. «Έχει ένα πολύ εύκολο άλογο, αλλά ήδη μου λέει: ''Μαμά, πρέπει να πάρω ένα νέο άλογο, για να πηδάω ψηλότερα''. Κι εγώ της απάντησα: ''Ηρέμησε, είσαι μόλις 10 ετών''».

Σχετικά με το αγρόκτημα της Ζιζέλ

Έχει ήδη αναφερθεί ότι έδωσε 9,1 εκατομμύρια δολάρια για το συγκεκριμένο ιππικό κτήμα στη νότια Φλόριντα, το οποίο διαθέτει δύο χώρους για εξάσκηση με τα άλογα, γήπεδο ποδοσφαίρου και πισίνα, ενώ η έκτασή του φτάνει τα 7,5 στρέμματα. Η Ζιζέλ αγόρασε το αγρόκτημα από την One Sotheby’s International Realty και την πώλησή του ανέλαβαν οι Τσαντ Μπίσοπ και Σάντι Αμπαούνζα Ντελγκάντο.

Όπως δήλωσε ο Τσαντ στη «Wall Street Journal»: «Το νέο κομμάτι παραδείσου της Ζιζέλ πρόκειται να γίνει καταφύγιο για ζώα, με σχέδια για άλογα, κότες και άλλα ζώα που θα περιφέρονται ελεύθερα». «Θα είναι μια πραγματικά φιλική προς τα ζώα ιδιοκτησία, αυτό είναι σίγουρο», πρόσθεσε ο Σάντι στην εφημερίδα. «Η κοινότητα αυτή είναι γνωστή για τα τεράστια στρέμματα γης και τα πανέμορφα κτήματά της. Δεν θα βρείτε κάτι τέτοιου μεγέθους με τόσο μεγάλο χώρο στο Μαϊάμι».


To νέο σπίτι της Ζιζέλ προσφέρει 425 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου και διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια μεταξύ του κυρίως σπιτιού και ενός ξεχωριστού αχυρώνα 10 στάβλων, που περιλαμβάνει και καταλύματα για επισκέπτες. Εδώ και χρόνια το διάσημο μοντέλο, μοιράζεται στιγμιότυπα όπου βρίσκεται κοντά στη φύση προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό της, το σώμα και το πνεύμα της.