CELEBRITIES

Η Ζιζέλ μιλά ειλικρινά για το διαζύγιο, τους γονείς της και τη νηφαλιότητα: «Περνάω δύσκολα σε κάθε τομέα της ζωής μου»


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ζιζέλ μιλά ειλικρινά για το διαζύγιο, τους γονείς της και τη νηφαλιότητα: «Περνάω δύσκολα σε κάθε τομέα της ζωής μου»
To μοντέλο μίλησε για την ψυχική του υγεία, τη ζωή μετά τον χωρισμό και τη σημασία της αυτοφροντίδας

H Ζιζέλ δεν το βάζει κάτω ποτέ - κυριολεκτικά. Το 2000, όταν περπατούσε για τον Givenchy, έσπασε το τακούνι της αλλά εκείνη όχι απλώς δεν έπεσε, αλλά συνέχισε να προχωρά με τέτοια αυτοπεποίθηση που το κοινό ούτε που κατάλαβε το ατύχημα. Στα 20s της, αντιμετώπιζε κρίσεις πανικού, αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη. Τώρα, στα 43 της, προσπαθεί να διαχειριστεί ένα πολύ πρόσφατο διαζύγιο, να βοηθήσει τους άρρωστους γονείς της, να μεγαλώσει τα παιδιά της σε ένα υγιές περιβάλλον και να φροντίσει τον εαυτό της.

Το μοντέλο μίλησε για όλα αυτά στο People US, ίσως στην πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής του.

Χώρισε από τον Τομ Μπρέιντι και μετακόμισε στο Μαϊάμι με τα παιδιά τους, τον 13χρονο μπει και τη Βίβιαν που είναι 10 ετών, είχε τα μίντια να ασχολούνται με λεπτομέρειες ενός γάμου που τελείωσε και, παράλληλα, προσπαθούσε να μη βγει στη δημοσιότητα η κατάσταση των γονιών της - ήταν ένα εντελώς προσωπικό θέμα.

«Είναι πολύ βαρύ για την οικογένεια μου», δήλωσε. «Δυσκολεύομαι σε κάθε τομέα της ζωής μου».

«Αισθάνομαι ότι έπεσαν όλα μαζί - πάντα έτσι γίνεται. Με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε το καλύτερο μας δεδομένων των εκάστοτε συνθηκών».

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, κάνει διαλογισμό, γυμνάζεται καθημερινά και φροντίζει να τρέφεται σωστά. «Αν δεν είχα όλους αυτούς τους μηχανισμούς, θα γινόταν ακόμη δυσκολότερο», εξήγησε. «Και θεωρώ πως μπορούμε όλοι να ταυτιστούμε εαυτό, διότι οι ζωές μας είναι γεμάτες σκαμπανεβάσματα».

Η Ζιζέλ έχει σταματήσει το αλκοόλ - το δοκίμασε για να κοιμάται καλύτερα και να ζει στο παρόν, και λειτούργησε. «Όταν έκλεισα τα 40, βασικά, ένιωθα εντελώς διαφορετικά όταν έπειτα ένα ποτήρι κρασί. Το να πίνεις ένα ποτήρι κρασί, είναι κοινωνικά αποδεκτό. Και ο κόσμος λέει ότι είναι υγιεινό», δήλωσε. «Ε, λοιπόν, δεν είναι υγιεινό για εμένα. Αν απαιτείς από το σώμα σου ό,τι απαιτώ εγώ από το δικό μου σώμα, και οι απαιτήσεις μου είναι πολλές, δεν μπορείς να καταναλώνεις τέτοια πράγματα (αλκοόλ, καφεΐνη) διότι μαζεύονται».

Με το που έκοψε το ποτό, ήρθε η αλλαγή που περίμενε.

«Έγινα διαυγής», εξήγησε. «Τώρα πια, είμαι σβέλτη και ζω στο παρόν και προσέχω πράγματα που αγνοούσα παλιά. Όταν δεν πίνω, κοιμάμαι καλύτερα. Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Ζητάς πολλά από το σώμα σου, πρέπει να κάνεις ένα reset. Πρέπει να προσέχεις όλα σου τα οχήματα, σωστά;».

Η Ζιζέλ δίνει προτεραιότητα στον εαυτό της, και δεν είναι καθόλου εγωιστικό. Ξέρει ότι πρέπει να φροντίσει την ίδια, για να είναι σωστή απέναντι σε όλους - κυρίως στα παιδιά της.

«Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, υπομονετική και τρυφερή, είσαι προσγειωμένη. Δεν μπορείς να αισθάνεσαι τύψεις επειδή βάζεις πρώτα τον εαυτό σου. Σημαίνει ότι αγαπάς εσένα, αγαπάς τους ανθρώπους σου, καθώς εκείνοι επηρεάζονται από το πόσο καλά είσαι. Γιατί αν είσαι άρρωστη εσύ, όλοι πονάνε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.