CELEBRITIES

Η Ζιζέλ έγινε 43 - Απόλαυσέ την σε 34 iconic φωτογραφήσεις που άφησαν ιστορία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουλίου 2023

Η Ζιζέλ έγινε 43 - Απόλαυσέ την σε 34 iconic φωτογραφήσεις που άφησαν ιστορία
Το πασίγνωστο μοντέλο Ζιζέλ Μπoύντχεν κλείνει σήμερα τα 43 της χρόνια και εμείς θυμόμαστε τις πιο ωραίες της φωτογραφίσεις

Η Ζιζέλ Καρολίν Μπoύντχεν έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 43 χρονών. Ναι, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο και απίστευτο συνάμα, η Ζιζέλ είναι 43 και Λέων, αν και αυτό δεν ακούγεται καθόλου παράξενο. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, μάγεψε πάνω και κάτω από τις πασαρέλες, τόσο τον κόσμο της μόδας, όσο και εμάς τους κοινούς θνητούς.

Η Ζιζέλ όταν έκλεισε τα 40 είχε πει «Η δεκαετία της ζωής μου ανάμεσα στα 20 και τα 30 ήταν πιο ζόρικη, δεν θα πω ψέματα. Από τα 30 και μετά, είχα αρχίσει να έχω μια σταθερότητα σε κάποια πράγματα. Τώρα, στα 40, είμαι έτοιμη να πω: “Φύγαμε!”». Ελπίζουμε στα 43 να έχει ήδη απογειωθεί.

Μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, για το οποίο είχε σχολιάσει πως «είναι σαν θάνατος και αναγέννηση», η Βραζιλιάνα καλλονή δείχνει πιο καλά από ποτέ. Άλλωστε το 2020, είχε μιλήσει στο περιοδικό Allure και είχε δηλώσει πως «Όταν βλέπω τις αλλαγές επάνω μου και συνειδητοποιώ ότι αντανακλούν τα όσα έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι ευγνώμων. Μεγαλώνοντας, αισθάνομαι ολοένα και πιο άνετα με τον εαυτό και το σώμα μου και νιώθω περισσότερη ευγνωμοσύνη για κάθε εμπειρία και κάθε χρονιά που έχω ζήσει ως τώρα».

Η Ζιζέλ ξεκίνησε την καρίερα της στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, τότε που τα μοντέλα έπρεπε να ανήκουν είτε στην κατηγορία fashion, είτε στην κατηγορία commercial. Η Ζιζέλ ήταν αυτή που θόλωσε τα όρια και κατάφερε να κάνει και τα δύο ισορροπώντας εξαιρετικά ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους. Μπορούσε να μεταμορφώνεται και να ποζάρει με απαράμιλλη αίγλη. Για αυτό άλλωστε έχει ποζάρει για πάνω από 450 editorial μόδας σε πολλά περιοδικά ανά τον κόσμο, όπως Vogue, W, Bazaar, Elle, Marie Claire, BIG, ID, The Face και Rolling Stone.

Επίσης είχε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά περπατήματα σε πασαρέλα. Τόσο δυναμικό και τόσο ανάλαφρο την ίδια στιγμή. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει περπατήσει πάνω από 90 χιλιόμετρα πασαρέλας για τους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου, όπως για τον Alexander McQueen, ο οποίος ήταν ο πρώτος που την πρόσεξε, την Versace, την Louis Vuitton, τη Chanel, την Carolina Herrera, την Chloe, τη Celine, τη Fendi, τη Givenchy, τον Marc Jacobs, τον Oscar de la Renta και τον Valentino.

Ναι, η καριέρα της κράτησε πάνω από 20 χρόνια και θεωρείται το πιο επιτυχημένο μοντέλο στον κόσμο. Μπράβο της και χρόνια της πολλά! Εμείς για να την τιμήσουμε θα κάνουμε μια αναδρομή με τις ωραιότερες φωτογραφίες της, τις οποίες θα δεις στην παρακάτω gallery!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.