CELEBRITIES

Gisele Bündchen: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη δίδυμη αδερφή της, Patricia, στο κόκκινο χαλί


JTeam

23 Μαΐου 2023

Gisele Bündchen: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη δίδυμη αδερφή της, Patricia, στο κόκκινο χαλί
Instagram/ _giseledaily_
Η Gisele εμφανίστηκε με μια ολόλευκη τουαλέτα με έναν ώμο και minimal χρυσά κοσμήματα

H Gisele Bündchen μόλις έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη δίδυμη αδερφή της Patricia Bündchen στο Luz Alliance Gala, στα πλαίσια του Brazil Foundation όπου τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε προσπάθειες αναδάσωσης της χώρας τους.

Οι δύο 42χρονες καλλονές μοιράστηκαν το πιο ωραίο τους χαμόγελο μπροστά στην κάμερα ενώ η μία κρατούσε αγκαλιά την άλλη, στο κόκκινο χαλί το βράδυ του Σαββάτου.

Για την ειδική περίσταση, η Gisele επέλεξε να φορέσει μια ολόλευκη τουαλέτα με έναν ώμο και minimal χρυσά κοσμήματα. Μιλώντας στο περιοδικό People, η star δήλωσε: «Ήταν το πρώτο μου gala, και δεν θα μπορούσα να έχω έρθει χωρίς την αδερφή μου, Pati. Είμαστε πολύ κοντά όπως ξέρετε, είμαστε δίδυμες».

Στη συνέχεια, έκανε μερικά κολακευτικά σχόλια για εκείνη, τονίζοντας πόσο στηρίζει η μία την άλλη. «Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και πάντα θέλουμε η μία το καλό της άλλης και αυτό είναι ανεκτίμητο».

Η Gisele έχει πει παλαιότερα, πως οι αδερφές της είναι οι «καλύτερες της φίλες ακόμη κι αν πολλές φορές διαφωνούν μεταξύ τους». Όπως είχε προσθέσει μάλιστα: «Οι γονείς μας είναι οι μεγαλύτεροι μας δάσκαλοι και μας βοηθούν να γίνουμε αυτές που είμαστε».

Παρόλο που η Gisele δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη δίδυμη αδερφή της, την τιμά συχνά στο Instagram όταν έχουν γενέθλια. Το supermodel έκανε έναν γλυκό φόρο τιμής όταν είχαν κλείσει τα 39. Εκτός από ένα κείμενο στη μητρική τους γλώσσα, τα πορτογαλικά, η Gisele έγραψε κι ένα κείμενο στα αγγλικά: «Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό. Σαν σήμερα χωριστήκαμε σωματικά αλλά παραμένουμε πάντα ενωμένες στην καρδιά. Μου λείπεις πολύ. Σου εύχομαι όλη την αγάπη και τη χαρά του κόσμου! Σε αγαπώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.