CELEBRITIES

Gisele Bündchen: H νέα της εμφάνιση με τον εκπαιδευτή Jiu-Jitsu στην Κόστα Ρίκα


JTeam

21 Μαρτίου 2023

Gisele Bündchen: H νέα της εμφάνιση με τον εκπαιδευτή Jiu-Jitsu στην Κόστα Ρίκα
Instagram/@Gisele Bündchen
Τα ξένα μέσα μιλούν για την νέα αρχή που έκανε η Gisele Bundchen στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Tom Brady

Πολλά δημοσιεύματα την θέλουν να έχει σχέση με τον Joaquim Valente, τον προπονητή της στο jiu-jitsu με τον οποίο έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές μετά τον πρόσφατο χωρισμό της. Πιο συγκεκριμένα, το Six Page δημοσίευσε και φωτογραφίες που δείχνουν το πρώην top model να παραθερίζει στην Κόστα Ρίκα με τον αγαπημένο της εκπαιδευτή Jiu-Jitsu, Joaquim Valente. Μετά από περίπου έναν μήνα που ταξίδεψε στη Βραζιλία για το καρναβάλι,η Gisele βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα με τον Joaquim στο πλευρό της και τα παιδιά της.

Στην τελευταία τους εμφάνιση μάλιστα, η Gisele και ο Valente περπατούσαν ντυμένοι καθημερινά, ενώ είχαν μαζί τους δύο μεγάλους σκύλους. Η Gesele γνώρισε τον Valente, όταν έφερε τον γιο της Benjamin, στην ακαδημία των πολεμικών τεχνών.

Η πρώτη φορά που τους είδαμε σε κοινή έξοδο ήταν τον Νοέμβριο πέρυσι, όταν επισκέφθηκαν εστιατόριο στην ακτή της Κόστα Ρίκα, δύο εβομάδες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της. Πηγές τότε διέψευδαν το ειδύλλιο ανάμεσα στο μοντέλο και τον εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών λέγοντας ότι ο Joaquim και τα αδέλφια του εκπαιδεύουν τα παιδιά της και δεν έχουν σχέση. Ο χρόνος θα τα δείξει όλα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.