UPDATE #NOW

Γεωργία Δεσπολλάρη: «Το ποδόσφαιρο τέλος για φέτος»


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Γεωργία Δεσπολλάρη: «Το ποδόσφαιρο τέλος για φέτος»
Η Ελληνίδα αθλήτρια που χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 αποφάσισε να αφήσει για φέτος το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό για να συγκεντρωθεί σε απόλυτο βαθμό στον στίβο!

Η Γεωργία Δεσπολλάρη όταν άνοιξε την καρδιά της στο GWomen λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, δεν είχε ακόμα αποφασίσει αν θα αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο ή τον στίβο. Έχοντας αγαπήσει τον αθλητισμό από μικρή προσπαθούσε να ισσοροπήσει ανάμεσα στα δύο, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να αγγίξει το «τέλειο» και στα δύο!

Η 20χρονη στάθηκε με μεγάλη αξιοπρέπεια σε όλους τους αγώνες της στη σεζόν. Με 2.02.31 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, συνολικά επτά κούρσες κάτω από 2.05 και τέσσερις κάτω από 2.04 έδειξε πως έχει κατακτήσει επιδόσεις που της επιτρέπουν να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να δεσπόζουν στο πρόγραμμα του 2024 η Ελληνίδα αθλήτρια αποφάσισε να αφήσει για φέτος το ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά μέχρι και τον Απρίλιο, και να αφοσιωθεί εξολοκλήρου στο στίβο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen