UPDATE #NOW

Οι πιο συναρπαστικές μεταγραφές στη Women's Super League


JTeam

1 Οκτωβρίου 2023

Οι πιο συναρπαστικές μεταγραφές στη Women's Super League
Πολλά νέα πρόσωπα θα κοσμήσουν τη Women's Super League με την επιστροφή της για τη νέα σεζόν 2023/24 την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας χρησιμοποίησαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να ενισχυθούν και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για επιτυχία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συνολικά 24 αποχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένων πέντε δανεικών, ενώ η Λέστερ απέλυσε 14 παίκτες και η Άστον Βίλα αποχαιρέτησε 13. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι είχε ένα ήσυχο παράθυρο, φέρνοντας μόνο έναν παίκτη, ενώ η Τσέλσι ενίσχυσε την ήδη κατάμεστη ομάδα της, με πολλά νεαρά ταλέντα. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, η WSL κατέρριψε το ρεκόρ δαπανών, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια λίρες (περίπου 3.462.000 ευρώ).

Κάιρα Κούνεϊ-Κρος (Χάμαρμπι σε Άρσεναλ)

Η μεταγραφή της Κάιρα Κούνεϊ Κρος από τη Χάμαρμπι στην Άρσεναλ είναι μια από τις πιο επωφελείς για όλα τα μέρη, στην κορυφή των... chart ως μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές, που φημολογείται ότι κόστισε 250.000 £. Η σουηδική ομάδα αξίωνε μια μεγάλη αμοιβή για τη νεαρή Αυστραλή, αλλά με το συμβόλαιό της να λήγει τον Δεκέμβριο (οι ομάδες στη Σουηδία λειτουργούν βάσει ημερολογιακού προγράμματος), το ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι ατόνισε καθώς προτίμησαν να περιμένουν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν την 21χρονη ως free agent. Ωστόσο, η Άρσεναλ, που χρειαζόταν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της, όρμησε την ημέρα της προθεσμίας για να κλέψει την υπογραφή της πρώην παίκτριας της Melbourne Victory. Η Κούνεϊ-Κρος ήθελε μια μεταγραφή στο WSL και ο προπονητής των Gunners είπε: «Η ικανότητα και η εκρηκτικότητά της στις πάσες της επιτρέπουν να επηρεάζει τα παιχνίδια με τρόπο που σπάνια βλέπεις από μια τόσο νεαρή παίκτρια, οπότε πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη μεσαία γραμμή μας, τώρα και στο μέλλον».

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen