UPDATE WHAT'S NEW

Τι δεν θα σου λείψει στις φετινές σου διακοπές


22 Ιουνίου 2017

vacay.jpg

Όλα αυτά είναι πράγματα, τα οποία διαβάζοντας το Jenny.gr, μπορούν να λυθούν. 

Και το μαγιό που θα σου αλλάξει τη σιλουέτα βρήκες. Και κάθε σου απορία για τα αντηλιακά βρήκε την απάντησή της. Και για τα βιβλία θα σου πούμε, πως καλό είναι να πάρεις άλλο ένα. 

Ωστόσο, επειδη σε όλα μοιάζουμε, στο βάσανο "Internet, θα έχω;". Με το χέρι στην καρδιά, μπορούμε να σου πούμε ότι "αγαπητή, πολλά πράγματα μπορεί να σου λείψουν - ακόμα και η δουλειά, αν είσαι εργασιομάνης - το internet ομως ποτέ. Οι followers και οι friends σου θα συνεχίσουν να σε ακολουθούν και να κάνουν likes, εσύ θα συνεχίσεις να ενημερώνεσαι από τα διεθνη και εγχώρια sites και δεν θα χάσεις ούτε επεισόδιο από την αγαπημενη σου σειρά. Γιατί, δεν ξέρουμε αν σου το είπαμε, αλλά εσύ μπορεί να αποφάσισες να κάνεις οικονομία πηγαίνοντας διακοπές στο εξοχικό, όμως η WIND βρίσκεται στο πλευρό σου και δεν σε αφήνει να πάθεις στέρηση από το internet. 

Θα σας πούμε μία λέξη: SimpleFi

H πρωτοποριακή υπηρεσία της WIND, σου προσφέρει τη δυνατότητα να έχεις γρήγορο & σταθερό internet με μια μόνο κίνηση και χωρίς σταθερή γραμμή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πρίζα. Τόσο απλά!

Πας σε ένα κατάστημα WIND ή στο wind.gr/simplefi, επιλέγεις το SimpleFi που χρειάζεσαι και ένα τεχνολογικά εξελιγμένο router έρχεται στην πόρτα σου. Το παίρνεις λοιπόν στο εξοχικό σου, βάζεις τη SIM κάρτα της WIND, το βάζεις στην πρίζα και πατάς το power. Αυτό ήταν! Τώρα, έχεις γρήγορο internet για σένα, την οικογένειά σου και την παρέα σου χωρίς σταθερή γραμμή. 

 

Βάλ' το στην πρίζα και τίποτα δεν θα σου λείψει!