Ο οίκος Jean Paul Gaultier έρχεται με το Scandal by Night και μας μεταφέρει στους ξέφρενους ρυθμούς της παριζιάνικης νύχτας

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018
scandal_by_night_3.jpg

SCANDAL BY NIGHT 

Το Scandal είχε ελεύθερο πνεύμα. Τώρα, με το Scandal By Night, τα πνεύματά μας θα είναι αχαλίνωτα!

Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΥ GAULTIER

Την ημέρα, η κυρία Υπουργός είναι η κυρία Υπουργός. Αντιμετωπίζει κρατικά θέματα με τους συναδέλφους της υπουργούς και πηγαίνει από διάσκεψη σε διάσκεψη. Αλλά το βράδυ, η δουλειά μπαίνει στην άκρη,  και η ίδια επικεντρώνεται στην πραγματικά σημαντική υπόθεση της ημέρας (ή μήπως θα έπρεπε να πούμε της νύχτας): Που και με ποιόν θα διασκεδάσουμε απόψε;!Που; Στην πλατεία Pigalle! Με ποιόν; Με την παρέα του Jean Paul Gaultier!

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Τι λέμε στις 9μμ: "Καλώς ήλθατε στην αμαρτωλή πλατεία Pigalle, εκει μπορείτε να περάσετε μια νύχτα όπως μόνο ο  Jean Paul ξέρει. Οι αμαρτίες έχουν πολλά πρόσωπα και όλα τα πορφυρά neon φώτα που φωτίζουν την νύχτα είναι τα χρώματα του πειρασμού!"
"Τι λέμε στις 5μμ: "Δεν γνωρίζω τι συνέβη! Ξεκινήσαμε να πάμε για λίγο στο party και καταλήξαμε να μένουμε μέχρι το τέλος. 'Οπως ακριβώς συμβαίνει στα party στην πλατεία Pigalle!"

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Τι λέμε στις 9 μμ: "Τα φώτα αλλάζουν χρώμα, το ροζ γίνεται μωβ και το party ξεκινάει. Είμαστε έτοιμοι να βυθιστούμε στους ξέφρενους ρυθμούς της παριζιάνικης νύχτας!" Τι λέμε στις 5μμ: "Ξαφνικά δεν ξέρω τι συνέβη, ήρθαν τα πάνω-κάτω! Πόδια ψηλά στον αέρα! Ακριβώς όπως στο μπουκάλι του Scandal by Night!"

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τι λέμε στις 9 μμ: "Όσο η νύχτα είναι αισθησιακή και σκανδαλώδης, όπως το κουτί του Scandal by Night, τότε δεν μας λείπει τίποτα!" Τι λέμε στις 5μμ : "Γύρω στις 2 μμ, αρχίσε να κλείνει ο ένας τα μάτια του άλλου! Μερικοί έχασαν το μυαλό τους, όπως και την όραση τους! Δεν γνωρίζαμε αν αυτό που αγγίζαμε ήταν το μπουκάλι του Scandal by Night ή κάτι ακόμα πιο σκανδαλιστικό!"

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Τι λέμε στις 21:00:"Ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια μύριζε καθώς έπεφτε η νύχτα. Ο συνδυασμός της απαλής αίσθησης του μελιού μέλι και της καυτής νότας από πατσουλί, έκαναν το άρωμα ακαταμάχητο!" Τι λέμε στις 5μμ:"Παίξαμε το παιχνίδι των ρόλων. Εγώ υποδυόμουν το πατσουλί και κάποιος άλλος έκανε το μέλι, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να τα συνδυάσουμε. Η Κυρία Υπουργός; Υποδυόταν ένα λευκό λουλούδι με τα χέρια της ανασηκωμένα όπως τα πέταλα των λουλουδιών. Και μετά δεν θυμάμαι τίποτα, το ορκίζομαι!"

Η ΣΕΙΡΑ SCANDAL BY NIGHT