UPDATE WHAT'S NEW

H Samsung θέτει νέα πρότυπα συνδεσιμότητας στη CES 2019 με το Ψυγείο Family Hub


9 Ιανουαρίου 2019

666666.jpg

Η Samsung Electronics Co., Ltd. συνεχίζει να καινοτομεί και να επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του ψυγείου αποκαλύπτοντας την επόμενη γενιά του βραβευμένου ψυγείου της, Family Hub. Το Family Hub θέτει νέα πρότυπα για τον δικτυωμένο τρόπο ζωής συγκεντρώνοντας την οικογένεια στην κουζίνα και δίνοντας την ελευθερία στους χρήστες να εστιάζουν σε ότι εκείνοι θεωρούν σημαντικό.

Οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού προσδιορίζουν τον εαυτό τους και τον τρόπο ζωής που θέλουν να έχουν μέσα από την τεχνολογία. Το καλύτερο μέρος για να το κάνουν αυτό είναι η συνδεδεμένη κουζίνα. Με το Family Hub, που προσφέρει την απλοποιημένη συνδεσιμότητα στην οποία έχουν συνηθίσει, οι οικογένειες μπορούν να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να μοιράζονται μεταξύ τους.

Το 2019, με το νέο Family Board, μια κοινόχρηστη οθόνη που δίνει την δυνατότητα εξατομικευμένης διάδρασης στα μέλη της οικογένειας, το Family Hub εναρμονισμένο με το σύγχρονο τρόπο ζωής, φέρνει την οικογένεια πιο κοντά, συμβάλλει στη διαχείριση τροφίμων και στη συνδεδεμένη εμπειρία εντός σπιτιού.

«Όταν παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το Family Hub πριν από τρία χρόνια, ήταν μια εμπειρία που βασιζόταν σε εφαρμογή και συνδεόταν με τη διαχείριση τροφίμων, την επικοινωνία μεταξύ των μελών μιας οικογένειας και την ψυχαγωγία» δήλωσε ο John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances, της Samsung Electronics America. «Σήμερα παρουσιάζουμε την τελευταία έκδοση του Family Hub σχεδιασμένη για την πλατφόρμα Bixby με ΑΙ δυνατότητες. Η Bixby παρέχει νέο επίπεδο συνδεσιμότητας και ευφυΐας και είναι σχεδιασμένη για να διευκολύνει της καθημερινές δραστηριότητες. Όταν συνδυάζεται με το Family Board, καθιστά το ψυγείο Family Hub μία ιδανική οικιακή συσκευή ευκολίας και συνδεσιμότητας».

Ευφυΐα

Η πλατφόρμα Bixby δίνει τη δυνατότητα ενός εξυπνότερου, hands-free, εξατομικευμένου τρόπου χρήσης του Family Hub. Οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τον καιρό και τα κορυφαία νέα της ημέρας από την πλατφόρμα Bixby καθώς ετοιμάζουν το πρωινό για τα παιδιά τους. Οι πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη του Family Hub, ώστε οι καταναλωτές να βλέπουν και να ακούν ταυτόχρονα. Επίσης, μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης ομιλίας της Bixby, η φωνή του κάθε μέλους της οικογένειας αναγνωρίζεται για να λαμβάνει την ενημέρωση που τον αφορά, σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες. Η Bixby είναι ακόμη πιο έξυπνη και ομιλητική, επιτρέποντας στους χρήστες φυσική διάδραση. Δηλαδή, οι χρήστες πια μπορούν να ψάξουν αεροπορικό εισιτήριο μέσω της Expedia, να καλέσουν ένα όχημα Uber και να προθερμάνουν τον φούρνο, μιλώντας απλώς στο Family Hub.

Εξελίσσοντας την ευφυΐα με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση SmartThings στο Family Hub, οι χρήστες μπορούν πλέον να ελέγξουν εκατοντάδες οικιακές συσκευές Samsung και τρίτων μερών, απευθείας από την οθόνη του ψυγείου και μέσω φωνητικής εντολής στην Bixby.

Οικογενειακοί Δεσμοί

Η νέα οθόνη Family Board δρα ως ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων πάνω στον οποίο τα μέλη της οικογένειας μπορούν να «κολλήσουν» σημειώσεις και φωτογραφίες, ή ακόμα και να γράψουν απευθείας πάνω της. Οι χρήστες έχουν μια οθόνη πάνω στο ψυγείο τους για να μοιράζονται μηνύματα και αναμνήσεις, ενώ μπορούν να προσαρμόσουν τις φωτογραφίες τους προσθέτοντας διαφορετικά στυλ, χειρόγραφα σημειώματα και αυτοκόλλητα ή ακόμα και να αλλάξουν το χρώμα του φόντου για να ταιριάζει με την κουζίνα. Όλα αυτά, συμβάλλουν στη φέρνουν τα μέλη μιας οικογένειας πιο κοντά και αναβαθμίζουν τον τρόπο που μοιράζεται πληροφορίες η οικογένεια.

Το Family Hub διαθέτει δυναμική προστασία οθόνης (dynamic screen saver) που μπορεί να προβάλλει όμορφες οικογενειακές στιγμές, σημαντικές πληροφορίες όπως ο καιρός, ή ακόμη και έργα τέχνης. Μπορεί, επίσης, να ρυθμιστεί ώστε να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση της κουζίνας.

Υγιεινή Διαχείριση Τροφίμων

Εξ αρχής, η διαχείριση τροφίμων με το Family Hub ήταν λειτουργία μείζονος σημασίας καθώς αναβάθμισε τον τρόπο που οι χρήστες διαχειρίζονται τα φαγητά τους – είτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «View Inside» από το κινητό τους για να δουν τι χρειάζονται ενώ κάνουν τα ψώνια τους ή προσθέτοντας είδη στη λίστα τους, ή ακόμη και ελέγχοντας την ημερομηνία λήξης των τροφίμων. Το Family Hub δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να δημιουργήσουν καλύτερα και πιο υγιεινά γεύματα με το Meal Planner, μία εφαρμογή που προσαρμόζει τις συνταγές βάσει προτιμήσεων, αναγκών διατροφής και ειδών που βρίσκονται στο ψυγείο.

Το 2019, η Samsung θα επεκτείνει την πλατφόρμα Family Hub σε περαιτέρω μοντέλα για να εξασφαλίσει πως θα υπάρχει ένα Family Hub για κάθε ανάγκη καταναλωτή.

Διακεκριμένο με το Βραβείο Καινοτομίας στη CES 2019 στην κατηγορία Software and Mobile Apps, το νέο Family Hub βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας CES, από τις 8 ως και τις 11 Ιανουαρίου 2019, στο περίπτερο 15006 στην Κεντρική Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Las Vegas. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Οικιακές Συσκευές της Samsung, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.samsung.com.