UPDATE WHAT'S NEW

Ιntimissimi Xmas Edition - H Sarah Jessica Parker παρουσιάζει νέα κομμάτια για την εορταστική περίοδο


18 Δεκεμβρίου 2019

Ιntimissimi Xmas Edition - H Sarah Jessica Parker παρουσιάζει νέα κομμάτια για την εορταστική περίοδο

Το φθινόπωρο, η Sara Jessica Parker μας κράτησε συντροφιά μέσα από έναν ρυθμό γεμάτο ζωντάνια και ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχουμε για το σώμα μας.
Ως πρότυπο της σύγχρονης θηλυκότητας και ζωτικότητας αλλά και πρόσωπο της Intimissimi για τις τρεις προηγούμενες καμπάνιες, ξεσήκωσε όλες τις γυναίκες στο ρυθμό του ιταλικού κλασικού τραγουδιού ’’Guarda Come Dondolo’’. Γι’ αυτήν την σεζόν, στο νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό, πάλι με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο, δίνει ρυθμό σε ένα πολύ γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Τον Δεκέμβριο, η Sara Jessica Parker γίνεται η guest star της Intimissimi campaign xmas edition.
Με τη φυσική γοητεία της, η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίζεται άλλη μία φορά στις οθόνες μας με χιούμορ, χωρίς να παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά και φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο total Intimissimi look: Πιτζάμα σε ανδρόγυνο στυλ και ένα τρίγωνο δαντελένιο bra - όλα σε έντονο κόκκινο.
Είναι το τέλειο outfit για να ντυθείς στο σπίτι αυτές τις γιορτές, αποτελεί όμως, και την ιδανική ιδέα για δώρο, αναδεικνύοντας τη γυναικεία θηλυκότητα.