UPDATE WHAT'S NEW

Η Intimissimi μάς συστήνει τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή εμπνευσμένη από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης


31 Ιανουαρίου 2020

Η Intimissimi μάς συστήνει τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή εμπνευσμένη από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης

Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης στην ιδανική ισορροπία. Η νέα συλλογή Intimissimi SS2020 συνδέεται με τα κοσμογονικά στοιχεία – Φωτιά, Αέρας, Νερό και Γη- δίνοντας ζωή σε ένα αρμονικό μίγμα που αποπνέει δυναμισμό αλλά και cool στάση ζωής, ταυτόχρονα. 

jenny.gr

Blazing FIRE. Ένα φλεγόμενο πάθος για αισθησιακή δαντέλα και διαφανείς υφές.
Το προκλητικό see-through εφέ χαρίζει γοητευτικό look αποπλάνησης με κορμάκια και σλιπ που υπογραμμίζονται μέσα από έναν εκθαμβωτικό συνδυασμό από σατέν και κροσέ. 
Για εκείνες που λατρεύουν το παιχνίδι της αποπλάνησης προτείνονται lingerie sets με μαύρα bras με δαντέλα και σλιπ με χρωματιστές σατέν κορδέλες.

jenny.gr


Πέρα, όμως, από τις total black προτάσεις, τις εντυπώσεις κερδίζει η απόχρωση του φωτεινού κόκκινου σε ουδέτερο φόντο ώστε να ξεχωρίζει μοναδικά το σουτιέν, τα παντελόνια και σλιπ ενώ το λευκό προσθέτει κομψότητα μέσα από τη περίτεχνη δαντέλα του.
Το εμβληματικό ασπρόμαυρο polka dots μοτίβο– το απόλυτο SS runway trend – πρωταγωνιστεί στα triangles, παντελόνια και σατέν πιτζάμες. Είναι το αδιαμφισβήτητο σήμα κατατεθέν της φετινής σεζόν.

Υπάρχει κάτι στον ΑΈΡΑ που μας κάνει να θέλουμε να βγούμε έξω: Γιατί η Άνοιξη είναι εδώ! Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της διακριτικά άνθη μέσα από σχέδια σε κορσέδες με δαντέλα, πιτζάμες micro floral prints και broredie anglaise. Τα πιο ρομαντικά lingerie sets είναι κοσμημένα με εξωτικά λουλούδια σε μαύρο φόντο. Το iconic floral μοτίβο της Intimissimi κάνει την επανεμφάνισή του, διατηρώντας σταθερή την μαγεία, την ποιητική αύρα και την αιθέρια αίσθηση του brand. 

Sea Water. Navy, το πιο πρόσφατο trend, κυριάρχησε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες ως ιδανικό look για κάθε περίσταση και κάνει την εμφάνισή του με ένα φρέσκο αλλά και διαχρονικό vibe από την Intimissimi. Η παλέτα αποκαλύπτει όλες τις αποχρώσεις του μπλε, από το ανοιχτό μέχρι το βαθύ γαλάζιο, συνδυασμένο με τα διαχρονικά Breton striped σχέδια.
Οι πιτζάμες και τα knitwear είναι πλέον πιο ελαφριά από ποτέ χάρη στο Ultralight Silk, ένα καινοτόμο υλικό σχεδιασμένο να διατηρεί την σωστή θερμοκρασία ακόμα και τους πιο θερμούς μήνες του καλοκαιριού. 

jenny.gr

Down-to-EARTH, οι προσγειωμένες στη γη γυναίκες, προτιμούν εξωτικούς προορισμούς και μακρινά μέρη. Από την Ινδία, ήρθαν τα φωτεινά και γεμάτα χρώματα σε λαχούρια για ethnic-chic μεταξωτές πιτζάμες και Folk&Pop sets. Από την Κεντρική Αφρική, η πλούσια χρωματική παλέτα που κινείται από ουδέτερες αποικιακές αποχρώσεις μέχρι τους ζεστούς τόνους του καπνού για να ολοκληρωθεί στις λεπτές νότες του χρυσού. Το λούρεξ προσθέτει extra λάμψη σε παντελόνια και bras μέσα από διακριτικούς συνδυασμούς του μπεζ.

jenny.gr

Η νέα Intimissimi Green Collection κάνει την εμφάνισή της αυτήν την σεζόν.
Η βιώσιμη σειρά του brand περιλαμβάνει δύο πολύ ιδιαίτερες συλλογές, η κάθε μια με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, σεβόμενες και οι δυο το περιβάλλον: Η σειρά ‘’The Garden Fairy’’, παρουσιάζει δαντέλα φτιαγμένη από Q-Nova (by Fulgar), από ανακυκλωμένες ίνες που χαϊδεύουν το δέρμα και ξεχωρίζει για την απαλή της αίσθηση. Και η σειρά “Rare Beauty”, που συνδυάζει τα υλικά Q-Nova (by Fulgar) και πιστοποιημένο μετάξι Bluesign. 
Είναι είδηση: Intimissimi goes green με τη νέα nightwear σειρά από ίνες μπαμπού, υλικό που αναπτύσσεται γρήγορα, ανανεώνεται και χρειάζεται λίγη ποσότητα νερού. Μία βιώσιμη και φιλική επιλογή για το περιβάλλον!