UPDATE WHAT'S NEW

IL Exclusive Cookbook: Το πιο γευστικό e-book που δημιουργήθηκε για τον καλύτερο σκοπό και θα σκορπίσει μαγεία σε κάθε γιορτινό τραπέζι


Έλενα Κρητικού

20 Δεκεμβρίου 2020

IL Exclusive Cookbook: Το πιο γευστικό e-book που δημιουργήθηκε για τον καλύτερο σκοπό και θα σκορπίσει μαγεία σε κάθε γιορτινό τραπέζι

Εάν θα έπρεπε να περιγράψουμε με μία λέξη τα Χριστούγεννα, σχεδόν συνειρμικά θα χρησιμοποιούσαμε τη λέξη "μαγεία"! Η μαγεία εκδηλώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή γύρω μας, μέσα από τη μορφή πολλών πραγμάτων, αλλά αποκτά βαθύτερο νόημα όταν μέσα από τις πράξεις μας, σκιαγραφείται στο πρόσωπο των ανθρώπων που την έχουν πραγματική ανάγκη. 

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει ανάγκη για ζεστασιά, όχι μόνο προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και προς όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας! Αυτή φαίνεται πως ήταν η αφετηρία και η βασική έμπνευση πίσω από το εξαιρετικό ebook που προέκυψε όταν η κορυφαία exclusive trainer, Ιωάννα Λαουμτζή και ο διάσημος σεφ, Αλέξανδρος Τσιοτίνης ένωσαν τις δυνάμεις τους. 

jenny.gr
Τα subway πλακάκια κάνουν θραύση εδώ και αρκετά χρόνια στις κουζίνες. Συνδυάστε τα με μαύρα ντουλάπια για να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση που θα απογειώσει τον χώρο σας.

Το IL Exclusive Cookbook περιλαμβάνει πέντε απολαυστικές συνταγές και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου για να ενισχύσουν το σπουδαίο έργο που κάνει μέχρι σήμερα. 

Με αστείρευτο μεράκι και με βασικό συστατικό, μια πεντανόστιμη στην κυριολεξία συνεργασία, το άκρως γιορτινό αυτό εγχείρημα, πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να γίνει εύκολα ο βασικός πρωταγωνιστής στο χριστουγεννιάτικο σας τραπέζι εντυπωσιάζοντας την οικογένειά σας, έχει τη δύναμη παράλληλα, να σκορπίσει χαμόγελα σε απροστάτευτα παιδιά και οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. 

jenny.gr
Το σαλόνι από άλλη οπτική γωνία. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει και κάποια βιομηχανικά στοιχεία λόγω του σωλήνα που είναι στερεωμένος στη μια μεριά του.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις μαγικές συνταγές και τα μοναδικά συστατικά επιτυχίας τους, αλλά μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως κάτω από κάθε μοναδικά δοσμένη συνταγή, ακολουθούν facts, tips, αλλά και foodie thoughts από την Ιωάννα Λαουμτζή, που περιγράφουν με μαεστρία τις ευεργετικές ιδιότητες πίσω από κάθε απολαυστική υφή που θα φιλοξενηθεί στο χριστουγεννιάτικο πιάτο σας!

jenny.gr
Οι σκάλες που δοηγούν στον επόμενο όροφο είναι κόκκινες. Εντυπωσιακό!

Για να μυηθείτε στο απόλυτο γευστικό ταξίδι που ετοίμασαν από κοινού για τον καλύτερο σκοπό, η Ιωάννα και ο Αλέξανδρος, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά στο 210 9918938, είτε μέσω της αυτής της φόρμας, ξεκινώντας το μήνυμά σας με το "IL Exclusive Christmas Cookbook"!

Γιατί αξίζει να σκορπάμε όλοι μαζί χαμόγελα και να κάνουμε τη ζωή μας πιο αισιόδοξη και γευστική... It’s “Delicious Christmas” time for all!