UPDATE WHAT'S NEW

Η Avon συστήνει τη νέα σειρά Adapt, μία παγκόσμια καινοτομία στην περιποίηση προσώπου που εστιάζει στα προβλήματα που δημιουργεί η εμμηνόπαυση


2 Μαρτίου 2021

Η Avon συστήνει τη νέα σειρά Adapt, μία παγκόσμια καινοτομία στην περιποίηση προσώπου που εστιάζει στα προβλήματα που δημιουργεί η εμμηνόπαυση

Η καινοτόμος, πρωτοεμφανιζόμενη σειρά έχει σχεδιαστεί για να ισοσταθμίσει τις επιδράσεις των ορμονικών αλλαγών στην επιδερμίδα κατά την προ-εμμηνόπαυση.

Μελετώντας τις επιδράσεις των ορμονών στην επιδερμίδα για περισσότερα από 20 χρόνια, η Avon, η εταιρεία που στηρίζει τις γυναίκες από το 1886, παρουσιάζει την Adapt. Τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου, η οποία πρωτοπορεί, εστιάζοντας στα προβλήματα που δημιουργεί η εμμηνόπαυση στην επιδερμίδα μας. Η εξειδικευμένη σειρά, αντιμετωπίζει συμπτώματα όπως ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα, απώλεια ελαστικότητας, διαταραχές στον ύπνο και εξάψεις. 

Παρότι δεν συνηθίζεται η αναφορά στην εμμηνόπαυση, στην πραγματικότητα η περίοδος  αυτή έχουν επιπτώσεις στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει γήρανση του δέρματος, ξηρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και ευαισθησία. Επιπλέον, μπορεί να επιφέρει αυξημένες συναισθηματικές ή και σωματικές αλλαγές, όπως: εναλλαγές διάθεσης, πόνο στο στήθος, εξάψεις και μείωση της ερωτικής επιθυμίας. Η μείωση στην παραγωγή οιστρογόνων που ξεκινά περίπου στα 40 με 50 έτη, έχει ως αποτέλεσμα σημαντική μείωση του κολλαγόνου (έως 30%) τα πρώτα πέντε χρόνια, οδηγώντας σε απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας. 

Γνωρίζοντας την επίδραση των ορμονών τόσο στην επιδερμίδα όσο και την αυτοπεποίθηση των γυναικών, η Avon δημιουργεί μια σειρά προϊόντων με καταπραϋντικά προσαρμογόνα που καταπολεμούν το στρες, τα οποία προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα και βοηθούν το σώμα να αντισταθεί στους στρεσογόνους παράγοντες, ανακτώντας ηρεμία και ισορροπία. Τα προσαρμογόνα της σειράς Adapt προέρχονται από Κουρκουμά, ενώ η Αvon καινοτομεί με τη χρήση του φυτού Tiliacora. Τα συστατικά αυτά έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ το φυτό Tiliacora, το οποίο προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία, δροσίζει την επιδερμίδα, την ενυδατώνει και ενισχύει τη σφριγηλότητά της.

«Η Avon πιστεύει ότι η διαδρομή κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Έχοντας μελετήσει επί χρόνια τη δράση των ορμονών, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα προστασίας και περιποίησης για τη διατήρηση της ήρεμης και ισορροπημένης επιδερμίδας, σε αυτές τις μεταβολές της ζωής. Οι επιδράσεις της δεν αφορούν μόνο την εμφάνιση αλλά και την ευεξία της επιδερμίδας. Γνωρίζουμε ότι κάποιες γυναίκες δεν αισθάνονται άνετα να μιλούν για τις ορμονικές αλλαγές που βιώνουν, αλλά αισθανόμαστε ότι θα ωφεληθούν αν μοιραστούν την ιστορία τους και κατανοήσουν η μία την άλλη, γι’ αυτό και μέσα από το δίκτυο των αντιπροσώπων μας χτίζουμε και υποστηρίζουμε μια κοινότητα κοινών εμπειριών με γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο», Μαρία Λαμπράκη, Marketing Manager της Avon

Τα προϊόντα 

jenny.gr

Στόχος: εξάψεις => Λύση: Icy Cooling Elixir- To αναζωογονητικό Σπρέι προσώπου ιδανικό για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και ανακούφισης από τις εξάψεις. Το mist δεν επηρεάζει το μακιγιάζ, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει αλλά και να είναι ισορροπημένη, αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια. Χρησιμοποίησέ το όσες φορές νιώθεις ότι το χρειάζεσαι, κατά τη διάρκεια της μέρας.
Hot Tip: Κρατήστε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το εν κινήσει για άμεση ανακούφιση.

Στόχος: ευαισθησία και απώλεια ελαστικότητας => Λύση: Dream Cream- H Κρέμα Νύχτας που καταπολεμάει την απώλεια ελαστικότητας αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας κατά 83% (στα επιδερμικά κύτταρα) και βοηθά στην καταπολέμηση των διαταραχών ύπνου με τα χαλαρωτικά αρώματα λεβάντας και γιασεμιού, ενισχύοντας έτσι τη διαδικασία επανόρθωσης. Χρησιμοποίησέ τη το βράδυ.

Στόχος: απώλεια υγρασίας => Λύση: Hydra Rescue Serum - Ενυδατικός Ορός Rescue on the Go που ενισχύει την υγρασία κατά 98%, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ. Εφάρμοσε το πρωί και προχώρησε σε επανάληψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν χρειαστεί, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ. 

Που θα το βρείτε;

H σειρά Adapt της Avon είναι διαθέσιμη προς πώληση μέσω των μελών της Avon. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και online στο: avoncosmetics.gr

Έλα κι εσύ στην παρέα της Avon, γνώρισε καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και κέρδισε χρήματα! Μπες τώρα στο youravon.gr 

TAGS