UPDATE WHAT'S NEW

Επιστήμη και μαγεία συναντιούνται στη νέα Swarovski


The Jennettes

2 Μαρτίου 2021

Επιστήμη και μαγεία συναντιούνται στη νέα Swarovski

Με πλούσια ιστορία στην καινοτομία και την κοπή του κρυστάλλου, η Swarovski προχωρά αποφασιστικά στο επόμενό της κεφάλαιο — ένα τολμηρό όραμα που τιμά το κρύσταλλο σε όλες τις μορφές του. Ως θεμελιώδης στον κόσμο του σχεδίου, της επιστήμης, της μόδας, της ψυχαγωγίας και της καινοτομίας, η νέα Swarovski κάνει ντεμπούτο υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας Δημιουργικού, Giovanna Engelbert, με ένα χαρούμενο σύμπαν που σας καλεί:
«Ignite your dreams».
«Η Swarovski είναι μια εταιρεία που έχει βαθιές ρίζες στην καινοτομία και την επαναδημιουργία. Για 126 χρόνια, είμαστε πιστοί στο DNA μας ως επωνυμία, ενώ ταυτόχρονα προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες ενός εξελισσόμενου κόσμου. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, το οποίο θα μας οδηγήσει σε πραγματικά «κρυστάλλινο» τρόπο ζωής για το μέλλον». — Robert Buchbauer, Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο ΚΥΚΝΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ


Ένα μακροχρόνιο σημείο αυτοέκφρασης της μάρκας, ο κύκνος της Swarovski αναδημιουργείται μέσα από το φίλτρο του Wonderlab, του φανταστικού κρυστάλλινου κόσμου της Engelbert.
Μέσα από τα δικά της λόγια, «Το Wonderlab είναι εκεί όπου η επιστήμη και η μαγεία συναντιόνται, όπου η υπερβολή και η κομψότητα αλληλοεπιδρούν, δημιουργώντας μια αίσθηση θαυμασμού που βιώνει ο καθένας όταν τον προσκαλούμε στον νέο κόσμο μας στη Swarovski».
Ως μέρος αυτού του κόσμου, ο κύκνος της Swarovski στρέφεται προς τη νέα κατεύθυνση της εταιρίας, σε θέση απογείωσης. Εξελισσόμενος από τις πιο πρόσφατες διαδοχικές προσεγγίσεις του, παίρνει μια αεροδυναμική μορφή – με έναν επιμήκη λαιμό και μια θέση που τονίζει την ακάθεκτη δυναμική της μάρκας. Ο κύκνος συμβολίζει την αιώνια αγάπη, ένα συναίσθημα που αντικατοπτρίζεται στην αγάπη της Swarovski για το κρύσταλλο. Με την προσαρμογή της και
παράλληλα μένοντας πιστή στο θρυλικό της έμβλημα, η Swarovski ενισχύει την υπερηφάνεια της για την πλούσια κληρονομιά καθώς και το όραμά της για το μέλλον.
Η τελευταία πινελιά του νέου εμπορικού συμβόλου της Swarovski έρχεται με τη μορφή ενός οκταγωνικού περιτυλίγματος σαν καραμέλα. Αντιπροσωπεύοντας την αναγέννηση, το οκτάγωνο αποτελεί άμεση μνεία στο πολυεδρικό κρύσταλλο, με τη Swarovski στον πυρήνα του.

INSTANT WONDER – ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

jenny.gr


Το Wonderlab της Swarovski ζωντανεύει με την αποκάλυψη 28 καταστημάτων Instant Wonder σε βασικές παγκόσμιες αγορές. Ξεκινώντας με την Galleria του Μιλάνου στις 23 Φεβρουαρίου 2021, θα ανοίξουν άλλα 27 καταστήματα σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία-Ειρηνικό —συμπεριλαμβάνοντας νέες τοποθεσίες σε Παρίσι και Νέα Υόρκη.
Με σχεδιασμό που αντανακλά την επόμενη καμπάνια και τη νέα οπτική ταυτότητα της επωνυμίας, οι επισκέπτες θα είναι ευπρόσδεκτοι σε υψηλής αισθητικής εμπορικούς χώρους ενισχυμένους με ζωηρά χρώματα και υφές, μεταλλικά γλυπτά και καινοτόμα υλικά που συγκεντρώνονται για να ενθαρρύνουν την εξερεύνηση και την αυτοέκφραση. Τα καταστήματα Instant Wonder της Swarovski κάνουν πραγματικότητα ένα χαρούμενο θαύμα, έναν ονειροχώρο σαν καραμέλα γεμάτο με το πλήρες φάσμα των κρυστάλλινων κομματιών που διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής —μεμονωμένα στοιχεία, κοσμήματα, ρολόγια, φιγούρες και αξεσουάρ— και
διακοσμημένο με το σαγηνευτικό φόντο του οκταγωνικού λογότυπου της Swarovski, που δημιουργήθηκε από τη νέα συσκευασία.
Πέρα από το άνοιγμα καταστημάτων σε επιλεγμένες πόλεις, η αποκάλυψη των καταστημάτων Instant Wonder της Swarovski θα υποστηριχθεί με ζωντανές και ψηφιακές δραστηριότητες, όπως εικονικές ξεναγήσεις, αποκλειστικές προεπισκοπήσεις των νέων κομματιών της συλλογής και περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο ζωής για ενίσχυση της εμπειρίας και της δέσμευσης των πελατών. Τα καταστήματα αυτά που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη Villa Eugenie που
εδρεύει στο Παρίσι θα χαρίσουν μια γεύση μαγείας στους καταναλωτές. Με στοχευμένες ανά περιοχή κινήσεις σε όλες τις αγορές, θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο η εμπειρία σε παγκόσμια κλίμακα.
Όλες οι ενέργειες προώθησης θα υποστηριχθούν από μια πλήρη επανατοποθέτηση σε τόνο, εμφάνιση και αισθητική —ένας εντελώς νέος κόσμος της Swarovski έρχεται στο προσκήνιο. Υπό την εποπτεία της Engelbert, η Swarovski θα προσφέρει μια εμβυθιστική και σαγηνευτική εμπειρία στο κόσμο των κοσμημάτων αφήνοντας μια αξέχαστη εντύπωση που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον καθένα.