UPDATE WHAT'S NEW

Silk-Cotton: Το φυσικό, εξαιρετικό νέο υλικό από την Intimissimi


4 Μαρτίου 2021

Intimissimi

Ακολουθώντας τα βήματα του iconic Ultralight with Cashmere, η Intimissimi είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ένα φυσικό, εξαιρετικό νέο υλικό στη knitwear collection για τη σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2021: το Silk-Cotton.

jenny.gr

Τα κομμάτια από silk-cotton είναι απαραίτητα και κατάλληλα για καθημερινές περιστάσεις, ιδανικά για layering με υπέροχη μαλακή ριπ πλέξη. Η άνεση αυτών των διαχρονικών ενδυμάτων είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!

jenny.gr

Μια ουδέτερη χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από το white talc έως το sandy rose και το aqua marina που αποτελεί και το χρώμα-πρωταγωνιστή της σεζόν, κάνει αυτά τα key items εύκολα στο συνδυασμό τους με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας προσφέροντας ατελείωτα κι ενδιαφέροντα mix and match. 

jenny.gr

Το white talc και η aqua marina, ειδικά, είναι 2 αποχρώσεις που μπορείτε να φοράτε οπουδήποτε, κάθε εποχή. Υπάρχουν πολλά στυλ για να διαλέξετε: με φαρδύ λαιμό και γυμνούς ώμους, boat neck, με V ή στρογγυλή λαιμόκοψη. Με κοντά, τρία τέταρτα ή μακριά μανίκια, που αναδεικνύουν ιδανικά το φυσικό αισθησιασμό του σώματος με τέλειο στυλ Intimissimi.

jenny.gr

Κομψό και διαχρονικό, με κλασικό ύφος που ξεπερνά τις τάσεις και τις εποχές.