Η Samsung επαναπροσδιορίζει τον σχεδιασμό του σπιτιού Bespoke, με αποκλειστικές συνεργασίες για περιορισμένες εκδόσεις προϊόντων

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Οι συνεργασίες της σειράς ψυγείων Bespoke με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer και τη lifestyleμάρκα Hay, θα αναβαθμίσουν τις οικιακές συσκευές με εμπνευσμένο σχεδιασμό

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τα νέα, ειδικής έκδοσηςσχέδια στα μοντέλα Bespokeκατά τη διάρκεια της εκδήλωσης BespokeHome 2021, που απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν να δημιουργήσουν την ιδανική αισθητική για τα σπίτια τους. Η Samsungσυνεργάστηκε με τους καλλιτέχνες ThibaudHéremκαιAndyRementer, καθώς και με την δανική lifestyleμάρκαHay, για να προσφέρει νέα σχέδια για τα πάνελ των ψυγείων Bespoke, σε περιορισμένη έκδοση.

Οι συνεργασίες αυτές αντανακλούν την επιδίωξη της Samsung να επαναπροσδιορίσει τις «λευκές συσκευές», ωθώντας τα όρια του σχεδιασμού για οικιακές συσκευές.

«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ηγετική μας θέση στο σχεδιασμό, προβάλλοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού Bespoke», δήλωσε ο HarryChoi, Head of Design Team, DigitalAppliances, Samsung Electronics. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα μας, για να μετατρέψουμε τις οικιακές συσκευές σε ξεχωριστάκομμάτια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναδείξουν ένα έργο τέχνης στα σπίτια τους, με νέο τρόπο».

Οικιακές συσκευές, έργα τέχνης

Thibaud Hérem

Ο ThibaudHéremείναι Γάλλος εικονογράφος, που ζωγραφίζει κτίρια και μνημεία αρχιτεκτονικής με απίστευτη λεπτομέρεια. 

Τρία έργα του, που είναι πολύ σημαντικά για τον ίδιο, κοσμούν το εξωτερικό των ψυγείων Bespoke, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Samsung. Πρόκειται για το «TheChateaudeFontainebleau» για τη συμβολή του στη γαλλική τέχνη και τον πολιτισμό, το «Londoncityskyline», που ζωγράφισε για να τιμήσει την 150η επέτειο του Μετρό του Λονδίνου και το «NotreDameCathedral in Paris», τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, γνωστό για την απίστευτη αρχιτεκτονική του, που έχει αντέξει στον χρόνο. 

Τα πάνελ για τα ψυγεία Bespoke με τα σχέδια του Hérem πωλούνται ήδη στην κορεατική αγορά και το σχέδιο Fontainebleau θα διατεθεί σε περιορισμένη έκδοση στη Γαλλία, την Ιταλία και την Πολωνία μέσω του Samsung.com.

Andy Rementer

Ο Andy Rementer είναι ένας ποπ καλλιτέχνης που εδρεύει στις Η.Π.Α. και είναι γνωστός για τα αναγνωρίσιμα φωτεινά και πολύχρωμα ποπ σχέδιά του από τις συνεργασίες του με διεθνείς μάρκες.

ΟRementer δημιούργησε τρία σχέδια για τη σειρά Bespoke. Το πρώτο ονομάζεται «Together», τονίζει την πολυμορφία, την πολυεθνική επικοινωνία και την ειρήνη. Το δεύτερο, «City», περιλαμβάνει μια σκηνή μιας πολυσύχναστης και πολύχρωμης πόλης. Το τρίτο είναι από τη συλλογή του «Portraits» και αναπαριστά τις σκέψεις των ανθρώπων, σχετικά με το φαγητό και το ποτό, καθώς πρωταγωνιστεί η πρόσχαρη έκφραση ενός ατόμου που απολαμβάνει ένα ποτό.

Τα πάνελ για τα ψυγεία Bespoke με το σχέδιο «Together» του Rementer θα είναι διαθέσιμα στις Η.Π.Α μέσω του Samsung.com.