UPDATE WHAT'S NEW

BeSafe: Η Ασφάλεια και η Άνεση είναι στο DNA της!


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

BeSafe

Η BeSafe®, κορυφαία Νορβηγική εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας στο αυτοκίνητο, παρουσιάζει 2 νέες καινοτομίες που αποδεικνύουν τη δέσμευσή της στην ασφάλεια και την άνεση του παιδιού στο αυτοκίνητο. Το νέο ύφασμα BeSafe Mesh που φροντίζει κάθε παιδί να αισθάνεται όσο γίνεται πιο άνετα, ανεξάρτητα από το αν το ταξίδι είναι σύντομο ή μεγάλο και το σύστημα Active Retract Harness™, μια προηγμένη κατασκευή με προεντατήρες, που φροντίζει τη σωστή - στενή εφαρμογή – των ζωνών ασφαλείας στο σώμα του παιδιού διαρκώς.

Το νέο, επαναστατικό ύφασμα BeSafe Mesh έχει υποστρώματα με τρισδιάστατη δομή, ώστε η θερμότητα και η υγρασία να απομακρύνονται από το παιδί, ενώ ο αέρας να τα διαπερνά και να έχει πολύ καλύτερη ροή. Το ύφασμα BeSafe Mesh προσφέρει έως και 8 φορές υψηλότερη διαπερατότητα αέρα από ότι ένα συμβατικό ύφασμα PU.

jenny.gr

Το BeSafe Mesh διατίθεται στην απόχρωση «Peak» - ανοιχτό γκρι- που μειώνει την απορρόφηση θερμότητας και έχει εξαιρετικό φινίρισμα, στα μοντέλα BeSafe:

Βρεφικά Καθίσματα Αυτοκινήτου 

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
iZi Twist B i-Size

Νηπιακά Καθίσματα Αυτοκινήτου 

iZi Modular A X1 i-Size
iZi Twist i-Size
iZi Turn i-Size

Παιδικά Καθίσματα Αυτοκινήτου 

iZi Flex FIX i-Size
Με το BeSafe 3D Mesh, οι καλοκαιρινές εξορμήσεις δεν μπορούν να είναι πιο άνετες.

BeSafe

Έρευνα έδειξε ότι το 49,3% των παιδιών σε παιδικά καθίσματα έχουν χαλαρές ζώνες και στο 63% αυτών των περιπτώσεων η λάθος χρήση χαρακτηρίζεται ως σοβαρή*. Οι χαλαρές ζώνες αποτελούν σοβαρή απειλή για το παιδί, καθώς δεν το ασφαλίζουν όπως προβλέπεται σε ατύχημα ή απότομο φρενάρισμα.

Η BeSafe® σε συνεργασία με την επίσης σκανδιναβική εταιρεία Holmbergs® με την οποία μοιράζεται το πάθος για εξαιρετική ποιότητα, καινοτομία και ανώτατα επίπεδα ασφάλειας, έκαναν μαζί ένα τεράστιο άλμα στο χώρο της ασφάλειας των παιδιών στο αυτοκίνητο και δημιούργησαν το σύστημα Active Retract Harness™, μια προηγμένη κατασκευή με προεντατήρες μέσα στο κάθισμα, που όμοιά της δεν υπάρχει, η οποία τραβά συνεχώς τις ζώνες, καθώς οι γονείς τις σπρώχνουν μέσα στα μαξιλάρια των ώμων για στενή εφαρμογή στο σώμα του παιδιού. 

*Source: Unfallforschung der Versicherer / German Insurers Association. “Use of child restraint systems – Compact accident research”, 2018
jenny.gr

Το σύστημα Active Retract Harness™ διατίθεται στο μοντέλο BeSafe iZi Modular A X1 i-Size.

Τα προϊόντα της εταιρείας BeSafe είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com και σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και e-shops.

#trikiklo    #happychildren    #inspiredparents