UPDATE WHAT'S NEW

Τα Huawei Band 6 και Huawei Watch Fit Elegant Edition είναι εδώ: προστασία της υγείας και φυσική άσκηση, με στυλ!


18 Μαΐου 2021

Huawei
Η Huawei, η εταιρεία που δημιουργεί διαρκώς νέες τάσεις στην αγορά των smartwatches, λανσάρει δύο νέα μοντέλα που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την υψηλή μόδα. Διαθέσιμα τώρα και στην ελληνική αγορά, συνοδεύονται από ένα απίθανο δώρο: μία τσάντα παραλίας Terra Nation για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου!

Η Huawei, η εταιρεία που δημιουργεί διαρκώς νέες τάσεις στην αγορά των smartwatches, λανσάρει δύο νέα μοντέλα που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την υψηλή μόδα. Διαθέσιμα τώρα και στην ελληνική αγορά, συνοδεύονται από ένα απίθανο δώρο: μία τσάντα παραλίας Terra Nation για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου!

Δύο νέα μέλη απέκτησε μόλις η οικογένεια wearables της Huawei, δημιουργώντας νέα τάση στα fitness-tracking smartwatches, όχι μόνο λόγω των προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών τους όπως η 24ωρη καταγραφή του SPO2, αλλά και λόγω του πρωτοποριακού, νεανικού, κομψού σχεδιασμού τους, που τα ανάγει από τεχνολογικά gadgets σε must-have αξεσουάρ. Ο λόγος για τα HUAWEI Band 6 και HUAWEI Watch FIT Elegant Edition, τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα 17 Μαΐου στην ελληνική αγορά και μάλιστα έως και 30 Μαΐου -και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- διατίθενται με δώρο την τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation. Απόκτησέ τα και έφυγες για παραλία!

jenny.gr

“Go Bigger for Better”: Το HUAWEI Band 6 διαθέτει οθόνη FullView Display και μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες

Νέα προσθήκη στην οικογένεια των Huawei bands, με τους καταναλωτές να έχουν πλέον ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις από τις wearable συσκευές τους, το νέο HUAWEI Band 6 είναι αισθητά βελτιωμένο σχεδιαστικά και διαθέτει ενισχυμένη μπαταρία και πιο προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και άθλησης.

Το HUAWEI Band 6 είναι το πρώτο smart band της Huawei με AMOLED FullView Display 1,47 ιντσών και 64% αναλογία οθόνης/συσκευής (screen-to-body ratio), επομένως η οθόνη του χωράει περισσότερη πληροφορία χωρίς όμως να χάνει το στυλ της. Επιπλέον, το HUAWEI Band 6, όπως όλα τα τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei, διαθέτει μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες.

jenny.gr

Η άνετη εφαρμογή και η ακριβής παρακολούθηση της υγείας θεωρούνται προαπαιτούμενα για ένα smart band. Σε αυτή τη λογική, το HUAWEI Band 6 έχει σχεδιαστεί με εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις ως προς τον σχεδιασμό, τα υλικά και τους αισθητήρες του. Ζυγίζει μόνο 18 γραμμάρια, προσφέροντας μια πραγματική lightweight εμπειρία, ενώ παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του χρήστη όλο το 24ωρο. Το HUAWEI Band 6 δεν είναι μόνο το πρώτο smart band της Huawei που υποστηρίζει All-Day SpO2 (μέτρηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα), αλλά διαθέτει επίσης ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας, καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα ύπνου, το επίπεδο στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Όσο για την παρακολούθηση της φυσικής άσκησης, το HUAWEI Band 6 υποστηρίζει 96 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης και ανάλυση επιστημονικών δεδομένων, βοηθώντας τους χρήστες να γυμνάζονται καλύτερα.

Η νέα τάση στα smart bands

Το HUAWEI Band 6 διαθέτει AMOLED FullView Display 1,47 ιντσών με ανάλυση 194*368 και 282PPI για ζωντανά χρώματα. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, η οθόνη είναι 148% μεγαλύτερη και η αναλογία οθόνης/συσκευής (screen-to-body ratio) είναι βελτιωμένη κατά 64%. Η έγχρωμη οθόνη παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιο user-friendly περιβάλλον. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν swipe πάνω, κάτω, δεξιά ή αριστερά, όπως στην οθόνη ενός smartphone.

To HUAWEI Band 6 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (Graphite Black, Amber Sunrise, Sakura Pink και Forest Green) για να ταιριάζει με όλα. Το σώμα του ρολογιού από πολυμερή και υαλοβάμβακα έχει μεταλλική υφή, ενώ το λουράκι από σιλικόνη από είναι μαλακό και  δεν ερεθίζει το δέρμα. Το HUAWEI Band 6 χρησιμοποιεί τεχνική πολυμερισμού με UV, έχει νεανικό σχεδιασμό και δημιουργεί νέα τάση στα smart bands!

jenny.gr

Συμπαγής σχεδιασμός και μπαταρία που διαρκεί έως και δύο εβδομάδες

Το HUAWEI Band 6, όπως και όλα τα τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei, διαθέτει ισχυρή μπαταρία για να μπορεί να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, λόγω μεγαλύτερης οθόνης. Χάρη σε έναν επεξεργαστή υψηλής αποδοτικότητας και «έξυπνους» αλγορίθμους εξοικονόμησης ενέργειας, το HUAWEI Band 6 επιτρέπει την διαρκή καταγραφή καρδιακών παλμών και ύπνου, με την μπαταρία να μπορεί να ανταπεξέλθει σε 14 ημέρες συνεχούς χρήσης. Επιπλέον, το HUAWEI Band 6 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με μαγνητικό φορτιστή. Μόλις πέντε λεπτά φόρτισης αρκούν για τυπική χρήση δύο ημερών. Με βάρος μόλις 18 γρ., το HUAWEI Band 6 είναι μια εξαιρετική συσκευή που πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην ευκρινή οθόνη FullView και την πανίσχυρη μπαταρία του, διάρκειας 2 εβδομάδων.

Η προστασία της υγείας και η πρόληψη είναι τρόπος ζωής 

Οι λειτουργίες παρακολούθησης υγείας είναι αυτό που αναζητούν περισσότερο οι χρήστες σε ένα smart band. Χάρη σε ειδικές ρυθμίσεις στο hardware, καθώς και στον αλγόριθμο Huawei TruSeenTM 4.0 και κάποιους «έξυπνους» αλγορίθμους εξοικονόμησης ενέργειας, το HUAWEI Band 6 πλέον υποστηρίζει  All Day SpO2. Παρακολουθεί δηλαδή την υγεία του χρήστη και παράγει ειδοποιήσεις όταν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα είναι χαμηλό, βοηθώντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση. Το HUAWEI Band 6 καταγράφει επίσης αδιαλείπτως και σε πραγματικό χρόνο τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες, και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Τέλος, ειδοποιεί τον χρήστη αν οι σφυγμοί του είναι πολύ χαμηλοί ή ασυνήθιστα γρήγοροι. 

jenny.gr

Παράλληλα, οι λειτουργίες καταγραφής φυσικής άσκησης του HUAWEI Band 6 προσφέρουν επίσης ένα νέο πακέτο εμπειριών στον χρήστη. Τα 11 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, αναρρίχηση και οι 85 διαφορετικές λειτουργίες, όπως γυμναστική, αθλήματα με μπάλα και χορό, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα φυσικής άσκησης. Το HUAWEI Band 6 χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο επαγγελματικής προπόνησης HUAWEI TruSportTM και αναλύει σε βάθος τις δυνατότητες άθλησης του χρήστη, με βάση πολυδιάστατες παραμέτρους όπως τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη και την εξέλιξη των προπονήσεών του, παρέχοντάς του επιστημονική αξιολόγηση και προτάσεις για προγράμματα άθλησης. 

Ένα έξυπνο αξεσουάρ  στον καρπό σου

Με την απίστευτη μπαταρία του και τον lightweight σχεδιασμό του, το HUAWEI Band 6 κατασκευάστηκε για να παρέχει στους χρήστες χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες για μεγάλα χρονικά διαστήματα και διαφορετικές περιστάσεις. Το HUAWEI Band 6 μπορεί να αναγνωρίζει ασυνήθιστα νούμερα, να ελέγχει την αναπαραγωγή μουσικής και να τραβά φωτογραφίες.

Το HUAWEI Band 6 όχι μόνο καταργεί τη συμβατική μορφή ενός fitness tracker, αλλά είναι και το πιο ευέλικτο entry-level wearable της αγοράς. Έχοντας ως μότο του τη φράση “Go Bigger for Better”, το HUAWEI Band 6 έχει σχεδιαστεί για να βοηθά 24 ώρες το 24ωρο στην προστασία του οργανισμού και να προσφέρει έξυπνες εμπειρίες άθλησης, με σκοπό να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να διάγουν πιο υγιή και πιο δραστήρια ζωή.

jenny.gr

•    To HUAWEI Band 6 διατίθεται (σε τρία χρώματα:: Black, Orange Pink) στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 17 έως και 30 Μαΐου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο μία τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation.

***

HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition: το νέο μοντέλο HUAWEI WATCH FIT είναι πιο κομψό και πιο “smart”

Νέα προσθήκη στη HUAWEI WATCH FIT Series, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition έρχεται σε δύο χρώματα (Frosty White και Midnight Black), έχει γυάλινη επιφάνεια και λουράκι από φθορο-ελαστομερές και προσδίδει αυτομάτως στυλ σε όποιον το φορέσει. Με βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, το νέο HUAWEI WATCH FIT προσφέρει all-day SpO2, καταγράφει δηλαδή διαρκώς το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την πρόσοψη του smartwatch τους με ένα απλό tap, προκειμένου να ελέγξουν τον καιρό ή τις φάσεις της σελήνης.

jenny.gr

Βρες το στυλ σου!

Η Active Edition του HUAWEI WATCH FIT διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Mint Green, Sakura Pink, Cantaloupe Orange και Graphite Black, προσφέροντας στους χρήστες ποικιλία χρωμάτων για mix & match συνδυασμούς. Το νέο HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition εγκαινιάζει άλλα δύο χρώματα: Frosty White και Midnight Black, για πιο μίνιμαλ εμφανίσεις. Τα διαχρονικά αυτά χρώματα δημιουργούν ένα απλό αλλά premium look and feel, αναδεικνύοντας το προσωπικό στυλ του χρήστη.

Όσον αφορά τα υλικά, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition συνδυάζει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με γυάλινη επιφάνεια. Το μαλακό λουράκι του από φθορο-ελαστομερές έχει εργονομικό σχεδιασμό για να έχει άνετη εφαρμογή όλη μέρα και να είναι πιο ανθεκτικό. Χάρη στην κατασκευή του, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition είναι ελαφρύ και άνετο για να μπορεί κανείς να το φορά όλη την ημέρα.

Καταγραφή SpO2 για προληπτική προστασία του οργανισμού 

Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα είναι ένας σημαντικός δείκτης της συνολικής υγείας ενός ατόμου. Η σειρά HUAWEI WATCH FIT (Active Edition και Elegant Edition) προσφέρει τώρα συνεχή παρακολούθηση SpO2 όλη την ημέρα, διατηρώντας τους χρήστες ενήμερους για την υγεία τους και ειδοποιώντας τους όταν το επίπεδο SpO2 τους είναι πολύ χαμηλό. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν τις αλλαγές στα επίπεδα SpO2 καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας με την εφαρμογή HUAWEI Health. Πρόκειται για μια εξαιρετική λειτουργία που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά όσους θέλουν να παρακολουθούν πιο στενά την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση.

jenny.gr

Για να είστε FIT… μαζί

Τα διαδραστικά προγράμματα γυμναστικής ήταν πάντα το μεγάλο ατού της σειράς HUAWEI WATCH FIT. Εκτός από τους 96 τύπους προπόνησης, έχουν αναπτυχθεί 12 προγράμματα γυμναστικής για όλες τις τυπικές ανάγκες του χρήστη, όπως η καύση λίπους, η γράμμωση και η ανακούφιση από την ένταση στους ώμους και το λαιμό. Αυτά τα προγράμματα δεν έχουν χρονικούς ή τοπικούς περιορισμούς. Οι χρήστες μπορούν απλώς να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα στο σπίτι ή στο γραφείο, στη φιλοσοφία ότι το να κάνει κανείς γυμναστική είναι όσο γρήγορο και απλό όσο το να βάλει να πιει ένα φλιτζάνι καφέ. 

Πέραν των 12 προγραμμάτων φυσικής άσκησης σε εσωτερικό χώρο, το HUAWEI WATCH FIT διαθέτει επίσης 13 ενσωματωμένα προγράμματα για τρέξιμο για όλα τα επίπεδα. Ενώ τρέχετε, το smartwatch δίνει οδηγίες και αναλύει τον αριθμό βημάτων του χρήστη με τη βοήθεια ενσωματωμένου GPS και πολλαπλών αισθητήρων. Η έξυπνη τεχνολογία της Huawei παρέχει στους χρήστες καθοδήγηση και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και να αποφύγουν την πιθανότητα τραυματισμού.

Έχοντας την καθοδήγηση των ενσωματωμένων προγραμμάτων και αξιολογώντας τα στατιστικά προπόνησης, οι χρήστες έχουν ό,τι χρειάζονται προκειμένου να διαμορφώσουν το δικό τους πρόγραμμα προπόνησης και να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους φυσικής άσκησης βήμα προς βήμα.

Ακόμα πιο smart εμπειρία 

Το νέο HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την πρόσοψη του ρολογιού τους με ένα πάτημα. Με ένα απλό tap, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το background επιλέγοντας μια από τις φωτογραφίες που έχουν αποθηκευμένες στο smartphone τους. Έτσι και το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition μπορεί να σας θυμίζει τις αγαπημένες σας στιγμές, προβάλλοντας μια εικόνα του κατοικίδιου σας, των φίλων σας ή μιας αγαπημένης selfie!

Εκτός από την τυπική πρόγνωση του καιρού, τα HUAWEI WATCH FIT Active και Elegant Edition εμφανίζουν την ώρα ανατολής και δύσης κάθε ημέρας Οι οκτώ φάσεις του φεγγαριού, συμπεριλαμβανομένης της ημισελήνου και της πανσελήνου, εμφανίζονται επίσης καθαρά στην οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα το περιβάλλον τους.

Πάνω από όλα τα νέα και έξυπνα χαρακτηριστικά, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition συνεχίζει να προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ημερών ακόμη και με ενεργοποιημένη την καταγραφή των καρδιακών παλμών και του ύπνου. Εκτός από όλα αυτά, υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της Huawei. Μια φόρτιση πέντε λεπτών μπορεί να διατηρήσει το smartwatch ενεργό για μια ολόκληρη ημέρα τυπικής χρήσης.

Το νέο HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία smartwatch μέσω του σχεδιασμού, των υλικών και της λειτουργικότητάς του. Για χρήστες που απαιτούν ενεργή διαχείριση της υγείας και παρακολούθηση επιστημονικής προπόνησης από ένα έξυπνο ρολόι με premium σχεδιασμό, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition είναι η τέλεια επιλογή.


•    To HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition διατίθεται (σε δύο χρώματα: White, Black) στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 17 έως και 30 Μαΐου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο μία τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation.

Σχετικά με τη Huawei

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το Huawei Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της Huawei και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.
---
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links: 

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ