H Xiaomi γιορτάζει 1000 Xiaomi Stores μαζί με τους Mi Fans από όλο το κόσμο

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021
Xiaomi

Τα εγκαίνια του 1000στού Xiaomi Store εν μέσω της Covid-19 αποδεικνύουν τις μεγάλες προοπτικές της εταιρείας στο παγκόσμιο λιανικό εμπόριο 

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε τα εγκαίνιά του 1000στού Xiaomi Store στη διεθνή αγορά*, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην παγκόσμια ανάπτυξη της εταιρείας. Με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός, η Xiaomi διοργανώνει ειδική εκδήλωση και στα φυσικά αλλά και στα διαδικτυακά καταστήματά της, προσφέροντας μοναδικά δώρα και ειδικές τιμές για τα προϊόντα της, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους Mi Fans και τους  πιστούς πελάτες που βοήθησαν την εταιρεία να φτάσει σ’ αυτή τη νέα κορυφή.

Κόντρα σε κάθε προσδοκία - Το 1000στό Xiaomi Store ανοίγει μετά τη χρονιά με τη ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας

Το μοναδικό αυτό επίτευγμα έγινε πραγματικότητα παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισαν όλα τα φυσικά καταστήματα του κόσμου. Η επιτυχία των Xiaomi Stores σε αυτό το ιδιαίτερο πλαίσιο αποτελεί ένδειξη της δύναμης του ονόματος της Xiaomi μεταξύ των καταναλωτών και της τεράστιας προοπτικής για περαιτέρω ανάπτυξή της στις παγκόσμιες αγορές. 
  
Τα Xiaomi Stores είναι ανεξάρτητα, φυσικά καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα οποία δημιουργήθηκαν και λειτουργούν από συνεργάτες της Xiaomi. Όλα τα διεθνή καταστήματα της Xiaomi ακολουθούν  τα πρότυπα της μάρκας και προσφέρουν αποκλειστικά και μόνο τα επίσημα προϊόντα της εταιρείας. Συνεπώς, τα Xiaomi Stores λειτουργούν ως υψηλού επιπέδου, επίσημοι εκπρόσωποι της εταιρείας στη λιανική αγορά.

Παγκόσμια καμπάνια Xiaomi Store - 5 χρόνια μετά 

Το πρώτο διεθνές Xiaomi Store άνοιξε τις πόρτες του για τους Mi Fans, στη Σιγκαπούρη, το 2016. Έκτοτε, ο αριθμός των καταστημάτων αυξήθηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη.

Για να τιμήσει αυτό το μοναδικό ορόσημο, η Xiaomi διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή 1000 Xiaomi Stores που θα πραγματοποιηθεί τόσο διαδικτυακά, όσο και στα φυσικά καταστήματά της. Στόχος της Xiaomi είναι να ανταποδώσει κατά το δυνατόν τη στήριξη των αμέτρητων καταναλωτών της και των Mi Fans που στέκονται στο πλευρό της εταιρείας και πιστεύουν στα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια. 

Η γιορτή θα ξεκινήσει με μια διαδικτυακη,  προωθητική ενέργεια σε συνδυασμό με μεγάλες εκπτώσεις, διαθέσιμες στα περισσότερα φυσικά καταστήματα της Xiaomi**. Τα αναμνηστικά δώρα της εκδήλωσης θα φέρουν ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο της Xiaomi που αποτελείται από τη φράση “Thank You” (Ευχαριστούμε) σε δεκάδες διαφορετικές γλώσσες - ως έκφραση της ευγνωμοσύνης της εταιρείας προς όλους τους Mi Fans που βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του ορόσημου. 

Η Xiaomi επέκτεινε το αποτύπωμά της με τους ταχύτερους ρυθμούς από το 2016, που ξεκίνησε το πρόγραμμα Xiaomi Store. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να ανταποδώσουμε την αγάπη μας σε όλους τους Mi Fans που μας στήριξαν στη δύσκολη αυτή χρονιά, από το να γιορτάσουμε μαζί σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. 

*Εκτός ηπειρωτικής Κίνας και Ινδίας
**Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον τοπικό προμηθευτή για τις προωθητικές προσφορές
 
Σχετικά με την Xiaomi Corporation
 
H Xiaomi Corporation ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ-Κονγκ στις 9 Απριλίου, 2018 (1810.ΗΚ). Η Xiaomi είναι μια εταιρεία ίντερνετ με έξυπνα κινητά και συσκευές, συνδεδεμένα μέσω μιας πλατφόρμας ΙοΤ που βρίσκεται στον πυρήνα της.
 
Με ίδια έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα, η Xiaomi συνεχίζει να δημιουργεί ανωτέρου επιπέδου εμπειρίες χρήστη και λειτουργία υπεροχής. Η εταιρεία κατασκευάζει διαρκώς μοναδικά προϊόντα σε προσιτές τιμές ώστε όλος ο κόσμος να απολαμβάνει μια καλύτερη ζωή μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία.
 
Η XIaomi κατατάχθηκε 3η παγκοσμίως σε διάθεση έξυπνων κινητών κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020. Η εταιρεία έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στο κλάδος ΑΙοΤ (ΑΙ+ΙοΤ) με 324.8 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες στη πλατφόρμα της, πλην έξυπνων κινητών και φορητών υπολογιστών. Τα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές του κόσμου. Τον Αύγουστο του 2020, η εταιρεία εντάχθηκε στη λίστα Fortune Global 500 για δεύτερη φορά, στη 422η θέση, ανεβαίνοντας 46 θέσεις από το 2019. Επίσης καταταχθηκε 7η ανάμεσα στις εταιρείες ίντερνετ.
Η Xiaomi αποτελεί μέλος των χρηματιστηριακών δεικτών Hang Seng, Hang Seng China Enterprises, Hang Seng TECH και Hang Seng China 50.