UPDATE WHAT'S NEW

Ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στο σπίτι των ονείρων σας με ιδέες για ανανέωση από την ΙΚΕΑ!


9 Ιουνίου 2021

ikea
Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ και ακολουθήστε χρηστικές προτάσεις που θα μεταμορφώσουν όλους τους χώρους σας Μπορεί τον τελευταίο καιρό να χρειάστηκε να περάσουμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, ήταν όμως μια καλή ευκαιρία, για να θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την άνεση, την ασφάλεια και την ευελιξία που χρειαζόμαστε. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη μας να μετατρέψουμε τους χώρους μας σε όλα όσα αναζητούμε και ονειρευόμαστε, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS,  παρουσιάζει μια σειρά από νέα προϊόντα και εύχρηστες λύσεις που θα σας «ανοίξουν» την όρεξη για.. ανανέωση! Ανακαλύψτε φρέσκες ιδέες για να μεταμορφώσετε την κουζίνα και το μπάνιο σας, εύκολα tips για να δώσετε νέα πνοή στο μπαλκόνι και τον κήπο σας, αλλά και «έξυπνα» προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευέλικτη.

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ και ακολουθήστε χρηστικές προτάσεις που θα μεταμορφώσουν όλους τους χώρους σας

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να χρειάστηκε να περάσουμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, ήταν όμως μια καλή ευκαιρία, για να θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την άνεση, την ασφάλεια και την ευελιξία που χρειαζόμαστε. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη μας να μετατρέψουμε τους χώρους μας σε όλα όσα αναζητούμε και ονειρευόμαστε, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS,  παρουσιάζει μια σειρά από νέα προϊόντα και εύχρηστες λύσεις που θα σας «ανοίξουν» την όρεξη για.. ανανέωση! Ανακαλύψτε φρέσκες ιδέες για να μεταμορφώσετε την κουζίνα και το μπάνιο σας, εύκολα tips για να δώσετε νέα πνοή στο μπαλκόνι και τον κήπο σας, αλλά και «έξυπνα» προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευέλικτη.

Αν το όνειρο σας για την ιδανική κουζίνα, περιλαμβάνει εύκολη πρόσβαση σε αξεσουάρ και υλικά, ευέλικτους χώρους αποθήκευσης και ένα λειτουργικό σχεδιασμό που θα κάνει το μαγείρεμα απλό και ευχάριστο, τότε οι νέες προτάσεις της ΙΚΕΑ θα σας δώσουν τη λύση που ζητάτε. Επιλέξτε ένα ανοιχτό σύστημα αποθήκευσης, όπως η ραφιέρα τοίχου ΕΝΗΕΤ που θα  κάνει την κουζίνα πιο λειτουργική, ενώ παράλληλα θα προσθέσει χρώμα και ποικιλία στον χώρο. Εκεί μπορείτε να διατηρείτε τα αρωματικά φυτά και τα βότανα που χρειάζεστε για την παρασκευή του φαγητού. Φτιάξτε έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης στον τοίχο με ράγες ή με άγκιστρα, όπως αυτός της σειράς KUNGSFORS, που θα σας επιτρέψει να  αποφύγετε την ακαταστασία. Ένα τροχήλατο τρόλεϊ RISATORP ή NISSAFORS θα λειτουργήσει συνδυαστικά ως ένας ακόμη χώρος αποθήκευσης, ενώ θα μπορείτε να το μετακινείτε, όπου το χρειάζεστε. 

jenny.gr

Για να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία μίας βιώσιμης κουζίνας, η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα λαχανικά σας στη διχτυωτή τσάντα KUNGSFORS ή να τα πλύνετε σε μπολ πλυσίματος GRUNDVATTNET που θα κάνει πιο εύκολη την προετοιμασία τους. Προτιμήστε τους κάδους HÅLLBAR για οργανικά απορρίμματα κάτω από τον νεροχύτη, που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίζετε διαφορετικά υλικά σε διαφορετικούς κάδους – μια απλή πράξη που θα δώσει νέα ζωή στα απορρίμματα. Σε επίπεδο σχεδιασμού της κουζίνας σας, διαλέξτε τις προσόψεις συρταριού FRÖJERED από μπαμπού – ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και βιώσιμο υλικό που είναι ανθεκτικό και έχει όμορφη  εμφάνιση. 

jenny.gr

Επόμενη στάση, το μπάνιο. Από την πλήρη ανανέωση του μπάνιου με προσόψεις συρταριών, όπως οι ENHET, έως τις πιο μικρές προσθήκες με μια ραφιέρα VILTO, από μασίφ ξύλο σημύδας, η διαμόρφωση ενός χώρου χαλάρωσης είναι πιο απλή και πιο οικονομική από ότι πιστεύετε. Επιλέξτε έναν καθρέφτη LETTAN, που θα μεταμορφώσει το μπάνιο σας σε έναν επαγγελματικό χώρο περιποίησης και προσθέστε τον κατάλληλο φωτισμό με το φωτιστικό τοίχου LED LEDSJÖ, για ομοιόμορφο φως, σε όλο το χώρο. Δημιουργήστε έναν όμορφο συνδυασμό με τεχνητά φυτά FEJKA  για αίσθηση αναζωογόνησης ή και αξεσουάρ μπάνιου, όπως τα άγκιστρα SKOGHALL, για να αντιμετωπίσετε άμεσα την ακαταστασία. Αν λόγω περιορισμένου χώρου, έχετε μετατρέψει το μπάνιο σας σε έναν χώρο για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων, με μία απλή προσθήκη μπορείτε να απομονώσετε τον χώρο και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε έξυπνα το μπάνιο σας, χωρίς να χάσετε την αίσθηση ηρεμίας. Προτιμήστε μια απλώστρα τοίχου BOAXEL και τον διάτρητο πίνακα SKÅDIS και ετοιμάστε έναν ευέλικτο χώρο για το στέγνωμα των ρούχων.

jenny.gr

Μήπως η αυλή σας ή ο κήπος σας μοιάζει με εγκαταλελειμμένο χώρο; Ακόμα και ο μικρότερος εξωτερικός χώρος μπορεί να γίνει όμορφος και λειτουργικός με απλές προσθήκες. Φτιάξτε έναν χώρο για παιχνίδι, για όλη την οικογένεια, εντάσσοντας ένα κιόσκι GUNNÖN. Ανάλογα με το πόσα έπιπλα θα ενσωματώσετε, θα δημιουργηθεί ένας έξτρα χώρος κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, με ήλιο ή βροχή. Αν είστε λάτρης της γυμναστικής, το στιβαρό παγκάκι SJÄLLAND και το βοηθητικό τραπέζι HUSARÖ είναι η ιδανική επιλογή για τον εξωτερικό χώρο, ενώ ένα χαλί TÖMMERBY με χαμηλή πλέξη και τα καλύμματα μαξιλαριών HILDAMARIA θα δημιουργήσουν ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

jenny.gr

Μπορεί η παραλία να είναι μακριά για τους περισσότερους, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να τη «μεταφέρετε» στο  μπαλκόνι σας. Επιλέξτε υφάσματα σε ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το ριχτάρι POLARVIDE σε ανοιχτό μπλε χρώμα και το κάλυμμα μαξιλαριού SÖTHOLMEN με μπλε/άσπρες ρίγες, ανθεκτικό στο ξεθώριασμα, για περισσότερο φως στον εξωτερικό σας χώρο. Κρατήστε την όμορφη ατμόσφαιρα, ακόμα και μετά την δύση του ηλίου, με τα ηλιακά φωτιστικά SOLVINDEN, που φορτίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν το περιβάλλον σκοτεινιάζει ανάβουν αυτόματα. Προσκαλέστε τους φίλους σας για ένα ρόφημα στο μπαλκόνι και διαλέξτε τα ποτήρια SOMMARDRÖM, που με το ανάλαφρο μοτίβο τους δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση σε κάθε τραπέζι. Συνδυάζονται ιδανικά με έντονα χρώματα, όπως αυτά στον δίσκο σερβιρίσματος και στις χαρτοπετσέτες της ίδιας σειράς, που θα φέρουν το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά σας.

jenny.gr

Για τις ανάγκες όλων των χώρων του σπιτιού, η ΙΚΕΑ προτείνει «έξυπνες» ιδέες, σε συνδυασμό με την εφαρμογή  «IKEA Home Smart» για ανανέωση σε φωτισμό, ήχο  αλλά και ασύρματο έλεγχο. Η ράγα φωτισμού LED MYRVARV είναι εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, αφού μπορεί να κοπεί στο μέγεθος που επιθυμείτε και να λυγίσει γύρω από τις γωνίες, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε το φως της με το ασύρματο τηλεχειριστήριο ή την εφαρμογή «IKEA Home Smart», για επιπλέον δυνατότητες. Παράλληλα, με το σετ ελέγχου πρίζας TRÅDFRI μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε φωτιστικό, την καφετιέρα σας ή όποια άλλη οικιακή συσκευή και να την ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε από απόσταση. Το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με Wi-Fi ηχείο ολοκληρώνει αρμονικά τις προτάσεις της ΙΚΕΑ για ένα «έξυπνο σπίτι». Σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή ραδιόφωνο και να ελέγχετε το ηχείο με την εφαρμογή Sonos, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play ή το App Store, ανάλογα με τη συσκευή που έχετε. 

jenny.gr

Η ανανέωση του σπιτιού σας δε χρειάζεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση! Ανακαλύψτε περισσότερα στα καταστήματα ΙΚΕΑ, αλλά και στο IKEA.gr

jenny.gr


#ikeagreece
 

#zoumemazi