UPDATE WHAT'S NEW

Διακοπές σε δωμάτιο με κουζίνα ή στο εξοχικό; Σας έχουμε νόστιμες και γρήγορες ιδέες για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια όπου και αν βρεθείτε!


22 Ιουλίου 2021

παλίρροια
Μπορείτε να κάνετε ξεκούραστες διακοπές διαμένοντας σε δωμάτιο με κουζίνα ή στο εξοχικό σας μαγειρεύοντας εύκολες και συνάμα ευφάνταστες συνταγές χωρίς να χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στη γεύση.  Διακοπές σε δωμάτιο με κουζίνα ή στο εξοχικό; Σας έχουμε νόστιμες ιδέες για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια όπου και αν βρεθείτε! Οι διακοπές σε δωμάτιο με κουζίνα ή στο εξοχικό έχουν πολλά πλεονεκτήματα: Είναι πιο ευέλικτες, πιο οικονομικές, πιο ασφαλείς όσον αφορά την έκθεσή μας σε πολυσύχναστους χώρους  και - το κυριότερο – μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε το καθημερινό μενού στις ανάγκες και προτιμήσεις όλων των μελών της οικογένειας ή της παρέας.

Μπορείτε να κάνετε ξεκούραστες διακοπές διαμένοντας σε δωμάτιο με κουζίνα ή στο εξοχικό σας μαγειρεύοντας εύκολες και συνάμα ευφάνταστες συνταγές χωρίς να χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στη γεύση. 

Σας έχουμε νόστιμες ιδέες για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια όπου και αν βρεθείτε! Οι διακοπές σε δωμάτιο με κουζίνα ή στο εξοχικό έχουν πολλά πλεονεκτήματα: Είναι πιο ευέλικτες, πιο οικονομικές, πιο ασφαλείς όσον αφορά την έκθεσή μας σε πολυσύχναστους χώρους  και - το κυριότερο – μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε το καθημερινό μενού στις ανάγκες και προτιμήσεις όλων των μελών της οικογένειας ή της παρέας.

jenny.gr
Έτσι φαίνεται η σκάλα από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος.

Μπορούμε μάλιστα να μαγειρέψουμε καλοκαιρινά φαγητά ή να βάλουμε τις δικές μας πινελιές για καλοκαιρινά γεύματα σε ήδη έτοιμα, καλομαγειρεμένα προϊόντα σαν αυτά εδώ.

jenny.gr
Το ίδιο στιλ μαλλιών επέλεξε και για την επόμενη χρονιά.

Στο μίνι μάρκετ ή το σούπερ μάρκετ της περιοχής που διαμένετε  θα βρείτε τα καλομαγειρεμένα και θρεπτικά γεύματα Παλίρροια - έτοιμα ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα όπως γίγαντες γιαχνί, φάβα, ρεβιθάδα, γίγαντες με χόρτα και άλλα, που τρώγονται χωρίς να χρειάζονται ζέσταμα ή μαγείρεμα. Στο δε site της εταιρίας θα βρείτε εύκολες και γρήγορες συνταγές που βασίζονται σε αυτά και που μπορούν να σας δώσουν ένα εντυπωσιακό, ευφάνταστο αποτέλεσμα για γεύματα και καλοκαιρινά δείπνα για όλα τα γούστα - μερακλήδες, vegetarian, vegan ή νηστεύοντες, κρεατοφάγους, ψαροφάγους, για παιδιά και μεγάλους! Όλες οι νοστιμιές της Παλίρροια μαγειρεύονται με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας όπου και να είστε, λόγω των εύχρηστων συσκευασιών τους!

jenny.gr
Ένα κομμάτι πασπαρτού που χάρη στην ουδέτερη απόχρωσή του φοριέται πρωί - βράδυ.

Θα μοιραστούμε μαζί σας μια σειρά συνταγών που βασίζονται στις all time classic γεύσεις Παλίρροια!

Επιλέξαμε για  εσάς 5 ιδέες, εύκολες και γρήγορες στην προετοιμασία και συνάμα δημιουργικές για να εντυπωσιάσετε την ομήγυρη και να δείτε χαμόγελα πριν την πρώτη μπουκιά!

Μπορείτε να δείτε τα υλικά και τις συνταγές πατώντας πάνω στους παρακάτω συνδέσμους

1.    Φάβα με Ψητά Λαχανικά 

2.    Γίγαντες με Γαρίδες & Πλιγούρι

jenny.gr

3.    Σαλάτα με ρεβίθια και τριμμένο κουνουπίδι

4.    Γλυκοπικάντικα Ντολμαδάκια με Μανιτάρια σε Πίτες 

5.    Φιλέτο Σολωμού με Nτολμαδάκια Γιαλαντζί 

jenny.gr
Το master bathroom είναι πιο απλό διακοσμητικά αλλά πιο μεγάλο σε μέγεθος.

Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά με τα νόστιμα πιάτα που πάνε παντού εδώ

Βάλτε φαντασία, μεράκι και αγάπη, καλές διακοπές και καλή σας όρεξη με υγεία και χαρά!