UPDATE WHAT'S NEW

Η νέα exclusive συλλογή Ultra BOOST είναι εδώ, λίγο πριν τη πρεμιέρα της ταινίας No Time To Die


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2021

Η νέα exclusive συλλογή Ultra BOOST είναι εδώ, λίγο πριν τη πρεμιέρα της ταινίας No Time To Die
Η νέα exclusive συλλογή Ultra BOOST είναι εδώ, λίγο πριν τη πρεμιέρα της ταινίας No Time To Die

• Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της 25ης ταινίας JamesBond, “No Time To Die”, η adidas συνεργάζεται με το brand 007, για τη νέα συλλογή Ultra BOOST.

• Τα adidas, εμπνευσμένη από την συγκεκριμένη ταινία, λανσάρει την exclusive Ultra boost συλλογή, "White Tuxedo" και "Black Tuxedo".

• Η συλλογή adidas x 007 είναι διαθέσιμη από τις 24 Σεπτεμβρίου στο adidas.gr. Η adidas παρουσιάζει τη νέα συνεργασία adidas x 007 και γιορτάζει την 25η ταινία James Bond, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του No Time to Die στην Ελλάδα,στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η νέα συνεργασία συνδυάζει ένα διαχρονικό σύμβολο του κινηματογράφου με ένα iconic σύχρονο παπούτσι, για να γιορτάσει την κυκλοφορία της 25ης ταινίας James Bond, με μια νέα σειρά σχεδίων adidas Ultra BOOST, εμπνευσμένα από τον κόσμο του 007.Το πρώτοσχέδιο που θα κυκλοφορήσει στα πλαίσια της συνεργασίας, είναι το Ultra BOOST DNA White Tuxedo–ένα limited edition σχέδιο που αναδεικνύει ένα από τα χαρακτηριστικότερα style statements του James Bond, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο adidas.gr. Ο σχεδιασμός του έχει ως επίκεντρο τη λευκή βάση, η οποία συμπληρώνεται από ένα James Bond μοτίβο στη γλώσσα του παπουτσιού και από το εμβληματικό σήμα του 007, για μια κομψή, μινιμαλιστική εμφάνιση προς τιμήν του πιο cool μυστικού πράκτορα στον κόσμο.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τα:

-ADIDAS ULTRA BOOST BLACK TUXEDO: Ενσαρκώνει το κλασικό μαύρο σμόκιν του James Bond. Εμπνευσμένο από τις συναρπαστικές σκηνές δράσης του No Time To Die, αυτό το running παπούτσι διαθέτει μια ευπροσάρμοστη προστατευτική επένδυση και ένα σχέδιο στη γραμμή της κάλτσας, εμπνευσμένο από το φόντο μιας σκηνής της ταινίας στην Κούβα.

jenny.gr

-ADIDAS ULTRA BOOST Q BRANCH: Τιμώντας το QBranch, το μέρος όπου δημιουργείται η wearable τεχνολογία του James Bond, το παπούτσι συμπεριλαμβάνει μια κρυφή τσέπη κάτω από το πλαίσιο των κορδονιών.

jenny.gr

-ADIDAS ULTRA BOOST NO TIME TO DIE VILLIAN: Εμπνευσμένο από τον τελευταίο «κακό» του Bond, τον Safin, αυτό το σχέδιο μοιάζει με ακατέργαστο τσιμέντο, το πλαίσιο κοδρονιών του μιμείται την πορσελάνινη μάσκα του Safin και το σχέδιο στη γραμμή της κάλτσας ενσωματώνει λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το κρυσφύγετό του. Τα νέα σχέδια συμπληρώνονται με την κορυφαία λειτουργικότητα της δημοφιλούς σειράς της adidas, Ultra BOOST.

jenny.gr

Η ενδιάμεση σόλα BOOST τους παρέχουν το απόλυτο επίπεδο επιστροφής ενέργειας. Kατασκευασμένo από υλικό γνωστό ως “TPU”, το BOOST™ προσφέρει απίστευτη επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα, ανώτερη απορρόφηση κραδασμών και αντοχή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

jenny.gr

Η συλλογή adidas x 007 είναι διαθέσιμη από τις 24 Σεπτεμβρίου στο adidas.gr, ενώ η νέα ταινία James Bond, No Time To Die, θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου