UPDATE WHAT'S NEW

Η LG OLED G1 TV δεσπόζει στο εντυπωσιακό Fashion Show του Bασίλη Ζούλια


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

Η LG OLED G1 TV δεσπόζει στο εντυπωσιακό Fashion Show του Bασίλη Ζούλια
Η LG OLED G1 TV δεσπόζει στο εντυπωσιακό Fashion Show του Bασίλη Ζούλια

Η OLED G1 τηλεόραση, που κυκλοφόρησε φέτος η LG Electronics (LG), συμπλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο την παρουσίαση της Ανοιξιάτικης/Χειμωνιάτικης συλλογής για το 2022 του Βασίλη Ζούλια, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου στον εκπληκτικό χώρο του Fondazione στην Κηφισιά.
Μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων και υφών, η LG OLED G1 TV, με το μοναδικό της design, ταίριαξε απόλυτα σε ένα χώρο πλημμυρισμένο από αισθητική. Τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης με τα 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, που παρέχουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ήταν ευδιάκριτα καθώς προβάλλονταν εντυπωσιακές στιγμές από προηγούμενα Fashion Shows του Βασίλη Ζούλια.

jenny.gr

H συγκεκριμένη τηλεόραση ξεχωρίζει για τον απίστευτα λεπτό σχεδιασμό της και τη δυνατότητα της απόλυτης εφαρμογής της στον τοίχο 1 , σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Επιπλέον, αποδίδει το τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα, ενώ διαθέτει τον ενσωματωμένο επεξεργαστή α9 Gen4 AI 4K για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Μεταξύ των προηγμένων λειτουργιών της, περιλαμβάνεται και το ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές 2 στα ελληνικά, επιτρέποντας στους χρήστες να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται και να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή τους.
Η pret-a-porter συλλογή, μας ταξιδεύει για μια ακόμη φορά στο ρομαντικό μικρόκοσμο του Έλληνα σχεδιαστή, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστριες κόρες φίλων του και μοντέλα σε σχολική ηλικία, που μαθαίνουν να περπατούν σωστά ισορροπώντας βιβλία στο κεφάλι. Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε γυναίκες και αλλάζουν τα ρούχα σχολείου με Cocktail φορέματα. Παράλληλα, τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στολίζουν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection. 

jenny.gr

Ο Βασίλης Ζούλιας, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της μόδας, σχεδιάζει κομψά ρούχα για εκλεπτυσμένες εμφανίσεις. Το εξαιρετικό ταλέντο του αντικατοπτρίζεται στην ικανότητά του να περιγράφει συναισθήματα μέσα από γοητευτικά σχήματα και μοτίβα. Διάσημοι Έλληνες, πολιτικοί και επιχειρηματίες, αλλά και διεθνείς
προσωπικότητες επιλέγουν τα σύγχρονα δημιουργήματά του, που αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα.