UPDATE WHAT'S NEW

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει το νέο Live Shopping Event με τη Βίκυ Καγιά στο IKEA.gr


29 Νοεμβρίου 2021

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει το νέο Live Shopping Event με τη Βίκυ Καγιά στο IKEA.gr

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, σας προσκαλεί στο νέο ΙΚΕΑ Live Shopping Event που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στις 14:00 στο IKEA.gr! Η λαμπερή Βίκυ Καγιά μαζί με τη Μαρία Κοφινά, Interior Design Team Leader της IKEA, θα σας παρουσιάσουν τη Χριστουγεννιάτικη “artdelatable”, ανακαλύπτοντας εύκολους και δημιουργικούς τρόπους για να στρώσετε και να διακοσμήσετε το γιορτινό σας τραπέζιμε προϊόντα και λύσεις από την ΙΚΕΑ.

Με αφορμή τα προϊόντα ΙΚΕΑ και μαζί με τα πιο απλά υλικά, πάντα σε συνδυασμό με τους κανόνες της artdelatable, θα ανακαλύψετε τους ιδανικούς συνδυασμούςγια να κάνετε το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι λαμπερό και γιορτινόγια εσάς και τους αγαπημένουςσας. Φινετσάτα σερβίτσια, όμορφα διακοσμητικά βάζα,ατμοσφαιρικά φαναράκια LED και γιορτινά στολίδια θα είναι οι πρωταγωνιστές του τρίτου ΙΚΕΑ Live Shopping Eventπουθα σας χαρίσουν έμπνευση, δημιουργικότητα αλλά και στιγμές για να μοιραστείτε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους.

Παράλληλα, όπως σε κάθε IKEA Live Shopping Event, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε πραγματικό χρόνο και να αλληλεπιδράσετε με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, θέτοντας τα ερωτήματά σας στο Live Chat. Το IKEA Live Shopping Event, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 14:00, θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τοIKEA.gr.

Ραντεβού τη Δευτέρα στις 14:00 στο IKEA.gr!

#ikea
#zoumemazi