UPDATE WHAT'S NEW

ITF Hellas: Για ακόμη μια χρονιά έδωσε το «παρών» στο Greece Race for the Cure®


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

ITF Hellas: Για ακόμη μια χρονιά έδωσε το «παρών» στο Greece Race for the Cure®
Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, η ITF Hellas συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στοRace for the Cure® 2023, στηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Η ομάδα του Eumastos, του εξειδικευμένου συμπληρώματος διατροφής, που η ITF Hellas δημιούργησε για την ανακούφιση από την μασταλγία, την υπερβολική ευαισθησία και δυσφορία του μαστού, αποτελούνταν από 45 άτομα, εργαζόμενους της εταιρίας που μαζί με τις οικογένειές τους, έτρεξαν για καλό σκοπό μεταφέροντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο,η ομάδατου Eumastosενώθηκε με τους περισσότερους από 44.000 χιλιάδες συμμετέχοντες στονσυμβολικό αγώνα δρόμου των 5km και στη διαδρομή περιπάτου των 2 χιλιομέτρων.

Η ITF Hellas, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, κυρίως στον ευρύτερο τομέα της υγείας, που έχουν ως επίκεντρο τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Η συμμετοχή και φέτος των εργαζόμενων της εταιρίας στο GreeceRace for the Cure® 2023, έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, αποτελεί απόδειξη της τήρησης της δέσμευσης της ITFHellasτη δημιουργία θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία. Το RacefortheCure® είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, με περισσότερες από 264.000 συμμετοχές από την αρχή της διοργάνωσης το 2009 έως σήμερα.

Η Πόλυ Λεονταρίδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ITFHellas δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε για ακόμη μια χρονιά στο RacefortheCure®, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Θαήθελα να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους μας που με τη συμμετοχή τους συνέβαλλαν στηδιάδοσηενός μηνύματος αισιοδοξίας κι ελπίδας, προάγοντας την αξία της ενημέρωσης και της πρόληψηςγια την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Στην ITFHellas δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε δράσεις με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, κάνοντας πράξη τις Αξίες και τη Φιλοσοφία της εταιρείας μας».