VIDEO

Η Τζένη αντιγράφει το makeup της Bella Hadid στο Lit! By SEPHORA


20 Νοεμβρίου 2018

5.png

Η Τζένη κάνει ποδαρικό στη νέα εβδομαδιαία εκπομπή ομορφιάς στο κανάλι της Cobalt "Lit! By SEPHORA", αντιγράφοντας βήμα-βήμα το makeup της Bella Hadid για την καμπάνια της NARS, με τη βοήθεια της γνωστής makeup artist των Ελλήνων celebrities Βάσως Νακοπούλου!

Η Τζένη ξεκινά εντελώς αμακιγιάριστη & μεταμορφώνεται on camera, δίνοντας παράλληλα beauty tips & λεπτομέρειες από την προσωπική της ρουτίνα ομορφιάς. Επίσης αποκαλύπτει στον παρουσιαστή Γιώργο Δέδε, ποιος Έλληνας σχεδιαστής την είχε παροτρύνει να βγάλει 3-4 φρονιμίτες για να φτιάξει γωνίες και να κάνει καριέρα στο modeling… Η Βάσω Νακοπούλου επίσης μοιράζεται απατηλά μυστικά, όπως «πώς να σηκώσεις το μάτι, που πέφτει με τα χρόνια»!

Tο Lit! By SEPHORA είναι μια πρωτότυπη εκπομπή beauty που ανεβαίνει κάθε Τρίτη στο #1 ελληνικό κανάλι του YouTube (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία), αυτό της Cobalt, όπου κάθε φορα μια διαφορετική καλεσμένη «αντιγράφει» ένα iconic makeup. Η εκπομπή προτείνει επίσης must νέα προϊόντα και σχολιάζει το makeup και τα μαλλιά των πιο διάσημων star!

Η επιμέλεια της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου, η αρχισυνταξία του Γιώργου Δέδε και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου