VIDEO

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Το video- ύμνος στη διαφορετικότητα και το ομαδικό πνεύμα


The Jennettes

24 Ιουλίου 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Το video- ύμνος στη διαφορετικότητα και το ομαδικό πνεύμα

Για να σηματοδοτηθεί ένας χρόνος μέχρι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ολυμπιακό Κανάλι δημιούργησαν ένα video για να εκφράσουν τι αισθάνονται οι αθλητές μεσούσης της νέας πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις απαγορεύτηκαν, οι προπονήσεις έπρεπε να σταματήσουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν για το 2021. Στο παρακάτω video, θα δείτε αθλητές από διαφορετικούς αγώνες που έγραψαν ιστορία. Θα δείτε τον Ιάπωνα κολυμβητή Ikee Rikako που κρατά ένα αναμμένο φανάρι ως σύμβολο ελπίδας που κινείται προς τα εμπρός.

«Μπορεί να μην είμαστε οι ίδιοι, αλλά ένα χρόνο από τώρα η σύνδεσή μας θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ», λέει ο αφηγητής. «Σε τελική ανάλυση, οι διαφορές μας, μάς δίνουν δύναμη. Μια δύναμη που προωθείται από την ελπίδα, ενωμένη από τα όνειρα, μαζί ως ένα».

https://youtu.be/YO7gKsuYL6o

Αυτό το video δημιουργήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο 2020 σε ένα κενό Εθνικό Στάδιο για να σηματοδοτήσει την παραμονή της τελετής έναρξης αυτό το καλοκαίρι, κάτι που τελικά δε συνέβη και ελπίζουμε όλοι να πραγματοποιηθεί το 2021.