VIDEO

Το video που θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε πιο εύκολα τα αρνητικά συναισθήματα το 2021


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2021

Το video που θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε πιο εύκολα τα αρνητικά συναισθήματα το 2021

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι ένα ξεχωριστό και σύνθετο κεφάλαιο στην καθημερινότητά μας που απαιτεί σκληρή δουλειά με τον εαυτό μας. Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε σε μια έξαρση των αρνητικών συναισθημάτων, τα οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε πολλές φορές, με αποτέλεσμα να επικρατεί ο φόβος και η αγωνία για το μέλλον, αλλά και για το πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε και πάλι, στην παλιά και γνώριμη κανονικότητα.

Σε όλα εκείνα που κάποτε μας κατέκλυζαν μόνο με θετικό πρόσημο και δεν άφηναν επάνω μας τη σκιά της ανασφάλειας ή την ανάπτυξη οποιασδήποτε φοβίας... Ίσως σε αυτά έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να επιστρέψουμε. Πόσες φορές έχουμε πιάσει τελευταία τον εαυτό μας να αποφεύγει να δει κατάματα και να αντιμετωπίσει τον φόβο, τον θυμό και κάθε είδους αρνητικό συναίσθημα. Μεταξύ των πρωτογενών και των δευτερογενών συναισθημάτων, η λύπη, ο φόβος, η αποστροφή είναι από εκείνα τα συναισθήματα που προτιμάμε να αγνοούμε περισσότερο από ποτέ σήμερα.

Το παρακάτω video ή αλλιώς, η εκπαιδευτική ταινία μικρού μήκους παρουσιάζει τι ακριβώς συμβαίνει όταν αφήνουμε τα συναισθήματα αυτά να μας επισκιάσουν χωρίς να το έχουμε αντιληφθεί ακριβώς επειδή νομίζουμε ότι δεν τα "έχουμε ξυπνήσει". "Ο Alfred και η Σκιά" είναι μια μικρή και επεξηγηματική ιστορία για τα συναισθήματα, η οποία έχει δημιουργηθεί από την Anne Hilde Vassbø Hagen.

Εάν θέλουμε να εξελιχθούμε μέσα στο νέο έτος και να αποχαιρετήσουμε κάθε σκοτάδι που συνοδεύεται από αρνητικά συναισθήματα, δεν έχουμε παρά να εστιάσουμε στο παρακάτω video:

 

 Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits