VIDEO

4 διάσημες προσωπικότητες απαντούν στο jenny.gr: Ποια γυναίκα θαυμάζετε και γιατί;


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

4 διάσημες προσωπικότητες απαντούν στο jenny.gr: Ποια γυναίκα θαυμάζετε και γιατί;

Η 8η ημέρα του Μαρτίου είναι ένα ύμνος στη γυναίκα... Σε κάθε γυναίκα που κατόρθωσε κάτι μοναδικό για τον εαυτό της, που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και παρέδωσε ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές, ή που κατάφερε να μείνει στην ιστορία για τα επιτεύγματά της. Η βάση της μυστικής συνταγής της είναι η αγάπη και μερικά άλλα συστατικά που μόνο εκείνη ξέρει να αναμειγνύει στις σωστές αναλογίες!

Η σημερινή ημέρα είναι μια καλή αφορμή για να θυμηθούμε όλες εκείνες τις σπουδαίες γυναίκες της ζωής μας, ή εκείνες που ανακαλύψαμε, διαβάζοντας, και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτού που είμαστε σήμερα.

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς μία μόνο γυναίκα μια τέτοια ημέρα αλλά εμείς θελήσαμε να μάθουμε ποια γυναικεία μορφή θαυμάζουν τέσσερις διάσημες προσωπικότητες και γιατί! Οι απαντήσεις τους συγκινούν και δίνουν ένα πρόσθετο και ξεχωριστό νόημα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ακριβώς γιατί αποδεικνύουν πως μια γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι μόνο διάσημη για να αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Μπορεί να είναι η γυναίκα που σε μεγάλωσε με τη μεγαλύτερη φροντίδα, ή εκείνη η αόρατη μορφή της διπλανής πόρτας. Μπορεί να είναι η γυναίκα που βρέθηκε σε μια ξένη χώρα ως μετανάστρια, διεκδικώντας παρά τις αντιξοότητες ένα καλύτερο αύριο, ή εκείνη η κοπέλα που πασχίζει να αλλάξει προς το καλύτερο τον πλανήτη.

Ο Αχιλλέας Χαρίτος, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Δανάη Μπάρκα απαντούν και εμπνέουν! Γιατί έχουν αναγνωρίσει πίσω από κάθε γυναίκα που περιγράφουν, τις πιο δυνατές αξίες!

Δείτε τις μοναδικές απαντήσεις που μας χάρισαν στο παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=qOmBxfbGW-A